Nyheter

 • 2020-08-13

  Skolstart läsår 20/21

  Här hittar du information om skolstarten för detta läsår gällande grundskolan. Gymnasieskolornas skolstart finner du på respektive hemsida: Gymnasieskolan Knut Hahn, Blekinge Naturbruksgymnasium och Sjöarpsskolan.
 • 2020-07-17

  Faktura för förskola och fritidhem under sommaren

  Även om inte platsen används under sommaren på förskola och fritidshem har du kvar din placering och därför kommer fakturorna även under sommarmånaderna. Ronneby kommun har ingen avgiftsfri månad utan man betalar för 12 månader om året.
 • 2020-06-10

  Sommaröppet förskola och fritidshem

  Verksamheterna inom Utbildningsförvaltningen kommer att ha begränsade öppettider. Kontakta växlen på telefon 0457-61 80 00 för vilken rektor eller administratör, som är i tjänst om ärendet är akut.
 • 2020-04-21

  Om skolorna stänger

  Ronneby kommun har skickat information till alla vårdnadshavare i kommunen (både friskolor och kommunala skolor) om hur man i det eventuella fallet att skolorna stänger ska gå tillväga för att som anställd som deltar i samhällsviktig verksamhet får omsorg för sina barn.
 • 2020-03-31

  Förtydligande kring skolgången i Ronneby kommun

  I Ronneby kommuns skolor fortsätter vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Elever som är friska ska gå till skolan. Om vi alla respekterar Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan friska elever känna sig trygga att vistas i skolan.