Campus Ronneby

Ett campus mitt i Blekinge. Välkommen till oss! Campus Ronneby är ett lokalt campus för högre utbildning som ägs och drivs av Ronneby Kommun. Vi erbjuder efterfrågade, eftergymnasiala utbildningar som ges i samarbete med högskolor, universitet och yrkeshögskolor.

Studenterna finns på vårt campus och tar del av föreläsningar som vi direktsänder till våra lokaler. Välkommen till Campus Ronneby, här börjar det! Bli den du borde vara.

Nyheter


 • Sommarstängt

  Glad Sommar önskar vi på Campus Ronneby!Nu håller vi stängt och är åter på plats igen den 5 augusti. Vi ses då!

 • Ansökan till Arbetsterapeut är öppen

  Vill du göra det möjligt att göra? Utbildningen ger dig förutsättningar att göra det möjligt för människor att utföra, uppleva och delta i det dagliga livets aktiviteter, till exempel att sköta sitt boende, klara av skola eller arbete och ha en meningsfull fritid. Modern pedagogik med fokus på görande och aktivitet tillsammans med internationalisering, entreprenörskap och hållbar utveckling gör dig väl förberedd för ditt kommande yrke som arbetsterapeut! Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 • Ansökan till höstens YH-utbildningar är öppen

  Vill du läsa till Byggproduktionsledare ROT, Medicinsk Vårdadministratör, Fastighetstekniker, Installationsingenjör-solel, Processtekniker eller Systemutvecklare.Net är nu ansökan öppen till respektive utbildning. Se alla YH-utbildningar här.

 • Ronneby Kunskapskälla blir Campus Ronneby

  Vi har i mer än tio år, under namnet Ronneby Kunskapskälla, arbetat med uppdraget att tillgängliggöra högre studier för Blekinges invånare som komplement till andra utbildningsaktörer i länet. Nu byter vår verksamhet namn till Campus Ronneby och fortsätter satsa på ett breddat utbildningsutbud för Blekingeborna.

Café nära campus

Logotype

I anslutning till vårt campus, ligger Café Soft där det finns fika och enklare luncher.

Arbetsgivare?

Behöver din verksamhet utveckla kompetens, fylla kunskapsluckor eller har du andra kompetensbehov? Nyfiken på hur vi kan bidra till din kompetensförsörjning?

Hör gärna av dig till oss Länk till annan webbplats..