Campus Ronneby

Ett campus mitt i Blekinge. Välkommen till oss! Campus Ronneby är ett lokalt campus för högre utbildning som ägs och drivs av Ronneby Kommun. Vi erbjuder efterfrågade, eftergymnasiala utbildningar som ges i samarbete med högskolor, universitet och yrkeshögskolor.

Studenterna finns på vårt campus och tar del av föreläsningar som vi direktsänder till våra lokaler. Välkommen till Campus Ronneby, här börjar det! Bli den du borde vara.

Nyheter


 • Öppet Hus på Campus Ronneby - din framtid börjar här

  Välkomna till Campus Ronneby den 13 mars mellan kl 16-18 för att uppleva hur vi kan forma din framtid tillsammans. Vi öppnar våra dörrar för blivande studenter som vill utforska våra utbildningsmöjligheter, träffa nuvarande studenter och arbetsgivare samt bygga nätverk med utbildningsanordnare.

 • Ansökan till höstens YH-utbildningar är öppen

  Vill du läsa till Byggproduktionsledare ROT, Medicinsk Vårdadministratör, Fastighetstekniker, Installationsingenjör-solel, Processtekniker eller Systemutvecklare.Net är nu ansökan öppen till respektive utbildning. Se alla YH-utbildningar här.

 • Save the date!

  Öppet hus 13 mars kl 16-18

 • Ronneby Kunskapskälla blir Campus Ronneby

  Vi har i mer än tio år, under namnet Ronneby Kunskapskälla, arbetat med uppdraget att tillgängliggöra högre studier för Blekinges invånare som komplement till andra utbildningsaktörer i länet. Nu byter vår verksamhet namn till Campus Ronneby och fortsätter satsa på ett breddat utbildningsutbud för Blekingeborna.

Café nära campus

Logotype

I anslutning till vårt campus, ligger Café Soft där det finns fika och enklare luncher.