Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

För dig i årskurs nio!
Kolla in våra utbildningar nu!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nyheter

 • Kvalitetsgranskning med gott resultat!

  Skolinspektionen har genomfört en kvalitetsgranskning av Gymnasieskolan Knut Hahn avseende gymnasieskolans kvalitet gällande arbete med individuella stödinsatser. Granskningen visar på ett mycket gott resultat som ligger helt i linje med vår strävan om att vara en inkluderande skola i framkant!
 • Undervisning efter påsklovet

  Efter påsklovet kör vi vidare med två årskurser på plats och en på distans. Förvaltningen har möte med regionala smittskyddet den 7/4 och kommer andra rekommendationer efter den avstämningen blir det i så fall en succesiv förändring, alltså inga ändringar direkt efter påsklovet.Från och med måndag 12/4 kommer gymnasieskolans nationella program att bedriva när-/fjärr- och distansundervisning enligt följande plan:V. 15 – Åk 1+3 närundervisning på plats i skolan, åk 2 fjärr -och distansundervisning.
  V. 16 – Åk 1+2 närundervisning på plats i skolan, åk 3 fjärr och distansundervisning.
  Introduktionsprogrammen: närundervisning.
  Vård och omsorg fjärr -och distansundervisning.
  Rekommendationen om undantag för elever med särskilda behov, prov och praktiska moment ligger kvar som tidigare.Plan för perioden efter V. 16 kommer senare.De elever som har närundervisning äter i skolans matsal. Lunch för de elever som har distansundervisning bestäms senare.

 • Nya riktlinjer från smittskyddsläkaren

  Förvaltningscheferna i Blekinge har haft avstämning med smittskyddsläkare Bengt Wittesjö och hans rekommendationer är en gradvis öppning med 2/3 av eleverna på plats från och med vecka 11.

 • Samlade nyheter om Covid-19

  Här hittar du alla nyheter om coronaviruset covid-19 som publicerats på regionblekinge.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Ökat antal smittade bland ungdomar i Blekinge

  I Blekinge ser vi just nu ett ökat antal smittade av covid-19 bland unga. Coronapandemin påverkar alla oavsett ålder. Var rädd om dig och följ Folkhälsomyndighetens råd, även om du är ung och frisk. Gör det både för dig och för dem runt omkring dig som kan bli allvarligt sjuka. Det kommer fler fester och häng med kompisar. Tillsammans skyddar vi varandra❣️
 • Information om våra digitala system

  Vi använder den digitala lärplattformen Vklass för information, dokumentation och uppföljning. Som vårdnadshavare har du tillgång till en app för Vklass där du har tillgång till allt ovanstående förutom resultat som endast kan ses när du är inloggad på webben.

  Skola24 är utbildningsförvaltningens digitala system för hantering av schema och frånvaro. Här ska du som vårdnadshavare anmäla frånvaro för ditt/dina barn. I webbversionen av Skola24 kan du också se frånvarostatisk och lämna in digital ledighetsansökan.
  Här kan du läsa om hur du kan logga in i våra digitala system.