Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

För dig i årskurs nio!
Kolla in våra utbildningar nu!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nyheter

 • Delvis fjärrundervisning
  1 februari – 1 april

  Efter sportlovet kör vi vidare med en årskurs på plats och två på distans. Vecka 9 tar vi in årskurs 3. Besked om fortsättningen efter vecka 9 kommer snart men preliminärt blir det årskurs 1 vecka 10 och årskurs 2 vecka 11. Ändringar kan ske med kort varsel efter kommunens möte med regionala smittskyddet, men vi utgår från folkhälsomyndighetens rekommendation.
 • Elevernas skollunch

  Krisledningsnämnden har nu tagit beslut om att elever som har fjärr-/distansundervisning får möjlighet, precis som tidigare, att hämta ut mat hos godkända restauranger. Elever som har närundervisning äter i skolans restaurang. De elever som frångår detta och hämtar lunch på en annan restaurang på stan när de har närundervisning kommer att faktureras lunchkostnaden.
 • Gradvis öppning av gymnasieskolan

  Från och med måndag den 1:a februari kommer gymnasieskolans nationella program att bedriva när-/fjärr- och distansundervisning. Klicka på nyheten för att läsa mer.
 • Samlade nyheter om Covid-19

  Här hittar du alla nyheter om coronaviruset covid-19 som publicerats på regionblekinge.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Ökat antal smittade bland ungdomar i Blekinge

  I Blekinge ser vi just nu ett ökat antal smittade av covid-19 bland unga. Coronapandemin påverkar alla oavsett ålder. Var rädd om dig och följ Folkhälsomyndighetens råd, även om du är ung och frisk. Gör det både för dig och för dem runt omkring dig som kan bli allvarligt sjuka. Det kommer fler fester och häng med kompisar. Tillsammans skyddar vi varandra❣️
 • Information om våra digitala system

  Vi använder den digitala lärplattformen Vklass för information, dokumentation och uppföljning. Som vårdnadshavare har du tillgång till en app för Vklass där du har tillgång till allt ovanstående förutom resultat som endast kan ses när du är inloggad på webben.

  Skola24 är utbildningsförvaltningens digitala system för hantering av schema och frånvaro. Här ska du som vårdnadshavare anmäla frånvaro för ditt/dina barn. I webbversionen av Skola24 kan du också se frånvarostatisk och lämna in digital ledighetsansökan.
  Här kan du läsa om hur du kan logga in i våra digitala system.