Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

Nyheter

 • Drakpitch

  Årets Drakpitch är snart här! Den 14 februari är det dags för den åttonde upplagan av Drakpitchen på Gymnasieskolan Knut Hahn. Våra unga entreprenörer ska få möjlighet att pitcha sina affärsidéer för Drakarna från näringslivet. Drakpitchen är en fantastisk möjlighet för våra UF-företag att få träna på att pitcha, få feedback och skapa värdefulla kontakter med näringslivet.
  Håll utkik och följ oss på @uf_knuthahn så får du veta allt som händer kring årets UF-evenemang på vår skola!

 • All time high

  I år slår vi ”all time high” med fler registrerade UF-företag än någonsin!
  Att fler unga får chansen att utveckla sin företagsamhet är en investering för samhället där det skapas tillväxt på lång sikt.

 • Information om våra digitala system

  Vi använder den digitala lärplattformen Vklass för information, dokumentation och uppföljning. Som vårdnadshavare har du tillgång till en app för Vklass där du har tillgång till allt ovanstående förutom resultat som endast kan ses när du är inloggad på webben.

  Skola24 är utbildningsförvaltningens digitala system för hantering av schema och frånvaro. Här ska du som vårdnadshavare anmäla frånvaro för ditt/dina barn. I webbversionen av Skola24 kan du också se frånvarostatisk och lämna in digital ledighetsansökan.
  Här kan du läsa om hur du kan logga in i våra digitala system. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.