Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

Nyheter

 • Anmälan till högskoleprov

  Det är nu dags att anmäla sig till höstens högskoleprov!Anmälan till högskoleprovet den 23 oktober öppnar den 16 augusti kl. 08.00 och stänger den 23 augusti kl. 24.00. Det går inte att anmäla sig i efterhand.Kostnad: 450:-För att få skriva höstens högskoleprov måste du antingen fylla minst 18 år under 2022 eller ha börjat gymnasiet före 16 års ålder och gå vårterminen på årskurs 2. Om du behöver hjälp med ansökan kan du kontakta din studie- och yrkesvägledare.För mer info: Anmälan till högskoleprovet (studera.nu) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 • Politikerbesök

  Onsdagen den 31/8 är samtliga partier som sitter i Ronnebys kommunfullmäktige inbjudna till skolan för att träffa våra elever. Representanter från huvudpartierna får möjlighet att berätta om sin politik för eleverna i aulan.

  Alla ungdomsförbund, även andra än de partier som sitter i kommunfullmäktige, är välkomna att ha ett bokbord i skolans foaljé och träffa våra elever där mellan kl 8.30-14.30.

 • Skolstart höstterminen 2022

  Elever i årskurs 1 börjar onsdagen den 17 augusti kl. 8:30. Samling på skolgården, utanför huvudentrén där mentor möter upp. Därefter går ni gemensamt till ett klassrum för att få information.

  Nya elever på Introduktionsprogrammen börjar onsdagen den 17 augusti, samling i aulan kl. 13.00, där det blir upprop och information.

  Elever i årskurs 2, 3 och gamla elever på Introduktionsprogrammen startar torsdagen den 18 augusti enligt schema.

  Vi önskar er alla en riktigt trevlig sommar, vi ses i augusti!

 • Information om våra digitala system

  Vi använder den digitala lärplattformen Vklass för information, dokumentation och uppföljning. Som vårdnadshavare har du tillgång till en app för Vklass där du har tillgång till allt ovanstående förutom resultat som endast kan ses när du är inloggad på webben.

  Skola24 är utbildningsförvaltningens digitala system för hantering av schema och frånvaro. Här ska du som vårdnadshavare anmäla frånvaro för ditt/dina barn. I webbversionen av Skola24 kan du också se frånvarostatisk och lämna in digital ledighetsansökan.
  Här kan du läsa om hur du kan logga in i våra digitala system. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.