Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

Nyheter

  • Elevlunch till gymnasieelever i Ronneby kommun

    Från och med måndag den 30 mars kommer elever på Gymnasieskolan Knut Hahn och Blekinge Naturbruksgymnasium ha möjlighet att hämta ut ett lunchpaket hos en av de anslutna restaurangerna i kommunen: www.ronneby.se/elevlunchlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

    Elever från Gymnasieskolan Knut Hahn visar upp sitt skol-ID samt det personliga lunch-ID som din mentor skickat till dig.

  • Distansundervisning på gymnasiet

    I morgon, torsdag 19 mars, drar all undervisning igång på distans. Lektioner genomförs enligt ordinarie schema digitalt och du som elev förväntas vara redo och uppkopplad vid datorn när första lektionen startar. Närvaro kommer att registreras precis som vanligt och samma regler för CSN gäller.Elevhälsan finns tillgänglig via telefon och mail. Alla utvecklingssamtal sker på distans. De elever som är på APL eller praktik kommer att kunna fortsätta med det så länge företagen de är på tillåter detta.Har du som elev material som behöver hämtas i skolan kan du göra det idag, onsdag 18 mars, mellan kl 13.-16. Har du ingen möjlighet att hämta idag så kontaktas respektive mentor.