EE17

El- och energiprogrammet

El- och energiprogrammet ger dig tekniska och teoretiska kunskaper inom elteknik. De tekniska ämnena kompletteras med kurser där man lägger stor vikt på servicekänsla, kvalitetsmedvetande, entreprenörskap och projektledning. Mycket arbete i branschen utförs självständigt. Säkerhetstänkande och noggrannhet är extremt viktigt på alla områden.

ETG

Elteknikbranschen driver utbildningskonceptet ETG för att utveckla kvaliteten i yrkesutbildningen till elektriker. Syftet är att försörja elteknikbranschen med välutbildade elektriker som är rustade för framtidens utmaningar. De elever som tar ETG-examen får ut sitt yrkesbevis och kan anställas som elektriker direkt efter gymnasiet.

Utbildningskoncept ETG

Vår skola är en av 40 ETG-partners i Sverige.
Som ETG-elev kan du vara säker på att få relevanta kunskaper eftersom företagen i branschen är med och kvalitetssäkrar innehållet i utbildningen. Det ökar din attraktionskraft på arbetsmarknaden eftersom du får med dig kunskap och kompetens som matchar företagens framtida behov.

Läs mer på ETG:s hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och se gärna informationsfilmen om varför du ska välja en ETG-skola.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

EE på facebook

EE på Instagram