Välkommen till Vklass

Vklass är din nya lärplattform. Här kommer du som elev att bland annat kunna se ditt schema, dina lektioner, ta del av nyheter på skolan eller från dina lärare och ha koll på dina läxor och prov.

Information

I filmerna nedan får du en bra introduktion av Vklass. Du kan logga in både på webben (se länk nedan) och du kan ladda ner appen för Vklass och logga in där (se film och instruktioner nedan).

Informationsfilm Vklass: Vklass för elever, översikt Länk till annan webbplats. I denna film får du som elev en bra översikt på hur du som elev kommer att använda Vklass.

Informationsfilm App Vklass: Vklass för elever, app Länk till annan webbplats. I denna film får du som elev en introduktion för hur du som elev kan använda appen för Vklass.

Informationsfilm resultatsidan Vklass: Vklass för elever, resultatsidan Länk till annan webbplats. I denna film får du en beskrivning för hur resultatsidan för dig som elev fungerar.

Inloggning i app och på webben

Klicka på länken för en instruktion för hur du ska logga in i appen.
Länk till instruktion: Inloggning Vklass app Pdf, 611.6 kB.

Du loggar in i Vklass med samma användranamn och lösenord som till din dator.
Inloggning till Vklass för elever Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Felanmälan

Har du problem med att logga in i Vklass med hjälp av webbdosan som öppnas när du klickar på inloggningslänken eller om du inte kommer in i Vklass efter du angett dina inloggningsuppgifter ska du kontakta IT-supporten

E-post: support@ronneby.se

Telefon: 0457-61 82 42

Saknas det information eller om du hittar några felaktigheter i Vklass, kontakta skoladministratören på din skola.