Uppleva och göra

Här hittar du information om idrottsplatser, motionsanläggningar, vandringsleder, bibliotek, kultur, konst, föreningar, saker att göra för dig som är ung eller har en funktionsvariation. Här finns också bidragsregler och annan information till föreningar.

Nyheter


 • Midsommarstång

  Midsommarfirande i Ronneby Brunnspark


  I Ronneby Brunnspark arrangeras varje år traditionsenligt midsommarfirande där det bjuds på musik, underhållning och dans kring midsommarstången. Ett återkommande evenemang som arrangeras av Ronneby Kommun.


 • Fritidsgårdarnas Sommaröppet 2024


  I sommar håller Ronneby kommuns fritidsgårdar öppet för barn och unga att besöka. Tiderna är uppdelade för mellanstadiet (åk 4-6) och högstadiet (åk 7-9).
  Bra att veta!
  De som ska börja i åk 4 till hösten är välkomna under sommarens mellanstadietider. De som ska börja i åk 7 och de som slutar åk 9 är välkomna under sommarens högstadietider.
   Se öppettiderna nedan! 

 • Hydrohex

  Brunnsbadet öppnar på torsdag 6 juni


  På torsdagen den 6 juni slår Brunnsbadet upp portarna för säsongen. Nytt för i år är att du även kan prova virtuell vattenträning: Hydrohex.


 • Ronneby torg blommar upp med sommaraktiviteter


  Allsång, schlager och ABBA-feber! Ta med din brasse-stol, slå dig ner och njut. Startskottet för årets SommarTorget går redan den 11 maj med Eurovisionfinal på storbild. SommarTorget är en satsning på gratis aktiviteter och underhållning för alla, på Ronneby Torg från maj till och med augusti. SommarTorget bjuder också flera olika möjligheter för kommunens föreningar att medverka.


 • Fritidsgårdarnas Sommaraktiviteter 2024


  Nu är sommaren på ingång och fritidsgårdarna har därför släppt flera roliga utflykter för mellanstadiet och högstadiet att anmäla sig till!


 • -

  Anmälan till Sommarsimskola 2024


  Det är återigen dags för sommarsimskola i Ronneby simhall! Ett samarbete mellan Ronneby Simsällskap och Ronneby kommun.