Nyheter Uppleva & göra

Här hittar du senaste nytt inom uppleva & göra.

 • 13 mar

  Träd över elljusspår i Brunnsparken

  Under stormen den 12/3 trillade träd bland annat på ledningar vid elljusspåret i Brunnsparken. Arbetet med att röja bort träden pågår. Arbetet med att laga belysningen runt slingan kräver större reparationer och väntas ta längre dig.

 • 24 sep

  Försmak av nytt museum

  Bild från utställningen i projektkontoret
  Arbetet med att skapa ett nytt museum bedrivs från en mötesplats med en utställningsdel, dialogkontor, föreläsningsmöjligheter och aktiviteter. Den här mötesplatsen kallar vi för "Gribshunden c/o Kallvattenkuren". I Kallvattenkuren i Ronneby Brunnspark kan du följa med på en resa mot framtiden, genom historien!

 • 18 sep

  Frivilliga Resursgruppen (FRG) söker nya medlemmar

  Medlemmar ur Frivilliga Resursgruppen (FRG)
  Vill du hjälpa till vid en större krishändelse? Frivilliga Resursgruppen i Ronneby (FRG) söker nu nya medlemmar och startar den 22 november en tredagars grundutbildning för frivilliga.

 • 5 aug

  Eldningsförbud upphävt

   Idag måndagen den 5 augusti klockan 14.00 upphävs eldningsförbudet.

 • 4 jun

  Sommarlovsaktiviteter

  Saftkanna med jordgubbssaft står på en frisk gräsmatta
  Du som är i åldern sex till 15 år behöver inte ha en enda tråkig stund på hela sommarlovet. Var med och stampa takten på avslutningskonserten vid Bruket, teckna i sällskap med en proffesionell illustratör eller spela in film på filmläger tillsammans med dina kompisar. Vad vill du göra allra helst?