Föreningar

I Ronneby kommun är föreningslivet mycket aktivt inom idrott, kultur, bland pensionärer och samhällsföreningar. I föreningsregistret kan du hitta uppgifter om de föreningar som har godkänt att deras information läggs ut på webb.

Via länkarna nedan hittar du information om och regelverket för de bidrag som föreningar kan söka. Du hittar också information om föreningsportalen och föreningskatalogen. Du kan läsa om vad som gäller för föreningar som vill anordna lotteri och under Föreningsträff lägger vi ut information om kommande föreningsträffar.

Tillfälligt stända idrottsanläggningar

Ronneby kommun uppmanar samtliga idrottsföreningar att följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. Detta innebär bland annat att idrottsföreningar bör om möjligt hålla träning och andra idrottsaktiviteter utomhus, skjuta upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper samt begränsa åskådare.

Med anledning detta har Ronneby kommun beslutat att tillfälligt stänga alla kommunens inomhusanläggningar och omklädningsrum på utomhusanläggningarna. Detta träder i kraft 2020-04-03 och gäller tillsvidare.

Information gällande Ronneby kommuns idrottsanläggningarPDF

Folkhälsomyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Riksidrottsförbundetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster