Föreningsnyheter

Här hittar du artiklar, tips och nyheter för, och om, det som har med föreningsverksamhet att göra i Ronneby kommun.

Du kan prenumerera på föreningsnyheterna och får då ett mejl varje gång en nyhet läggs upp. Fyll i din epost-adress i fältet längst ner på sidan här så får du utskick från och med nästa nyhet som läggs ut.


 • Ronneby BK har tilldelats 100 000 kr i stipendium


  För sitt arbete med att inkludera och hitta nya spännande lösningar har Ronneby BK tilldelats ett stipendium på 100.000 kronor från Tore A Jonassons stiftelse.


 • Snart är det dags för Idrottsveckan i Blekinge!


  SISU bjuder in till Idrottsveckan i Blekinge 2023, som arrangeras vecka 4. Under veckan kommer idrottsrörelsens bidrag till folkhälsa och samhällsutveckling belysas på olika sätt.


 • Nattvandra för din förening


  Ronneby kommun tillsammans med polisen bjuder in föreningar till informationsmöte gällande nattvandring.


 • Ronneby kommuns kulturpris 2022


  Strångamålarevyn har tilldelats Ronneby kommuns kulturpris 2022.


 • Tänk på detta när föreningen ska genomföra lotterier

  Ideella föreningar som är öppna för alla kan genomföra lotterier för att få inkomst till föreningen. Vissa typer av lotterier måste registrera hos kommunen.


 • Gör en insats för naturen med LONA


  Vill din ideella förening göra en insats för naturen? Till exempel kan ni skapa boplatser och mat till insekter och djur eller gröna ytor som binder ihop områden så att det skapas grön infrastruktur!


 • Dags för teambildning?


  Ronneby kommun tillsammans med SISU bjuder in idrottsföreningar till teambildning på Kulturcentrum Ronneby konsthall.


 • Dags att söka aktivitetsstöd


  Glöm inte bort att söka aktivitetsstöd senast den 25 augusti.


 • Kontakta oss!


  Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för föreningslivet i Ronneby. Här hittar du kontaktuppgifter och vägar in till kommunen så du vet vart du kan vända dig för att komma i kontakt med oss.


 • Hej och välkommen!


  Teknik-, fritid- och kulturförvaltningen har skapat en ny kanal för att nå ut med nyheter och information till kommunens föreningar. Genom att prenumerera på föreningsnyheterna kommer du att få e-post varje gång vi lägger ut en nyhet på här på "Föreningsnyheter". • Ansök om bidrag från Allmänna arvsfonden


  Allmänna arvsfonden stöttar det engagemang som finns hos föreningar och organisationer och det finns olika typer av bidrag som föreningar kan söka.

Prenumerera på föreningsnyheter

För att kunna erbjuda prenumeration på föreningsnyheter behöver vi spara och kunna hantera din e-postadress i det här systemet. Det görs med rättslig grund Allmänt intresse/myndighetsutövning. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill och då raderas den från lagring direkt. Läs mer om hur Ronneby kommun hanterar personuppgifter och dina rättigheter här.

Hantera prenumeration