Mark och lokaler

Kommunen förmedlar lediga lokaler, fastigheter och mark tillsammans med Objektvision, Sveriges största marknadsplats för lokaler, kommersiella fastigheter och mark. Här finns både privata och kommunala fastighetsägare. Innehållet bygger på att ägaren registrerar sina objekt själva.

För att underlätta för fastighetsägare och företag att etablera sig i kommunen samarbeter vi med Objektvision. Sök direkt i Objektvision nedan.

Frågor om Objektvision?

Har du frågor om hur du till exempel skapar en annons, kontakta Objektvision direkt.

Telefon: 0480-47 75 60
E-post: kundservice@objektvision.se

Bevakning av lediga objekt
Det finns möjlighet att lägga upp en bevakning av objekt via Objektvisions hemsida. Det är kostnadsfritt och det enda som krävs är att du registrerar dig. Läs mer om hur du registrerar dig och skapar en bevakning på Objektvisions webbplats.

Registrera dig på Objektvisions webbplats Länk till annan webbplats.

Har du lediga lokaler, fastigheter eller mark?
Privata fastighetsägare erbjuds att gratis registrera sina lokaler på Objektvisions webbplats. Välj annonspaket kommun så blir det gratis. När registreringen är klar får du ett e-postmeddelande med användarnamn och lösenord. När du har fått det kan du skapa din annons direkt. Publiceringen av annonsen kommer ske närmaste vardagen efter att du har skapat din annons.

LATHUND Registrera lediga lokaler gratis med kommunpaket på objektvision.se Länk till annan webbplats.

Registera dig på Objektvisions webbplats Länk till annan webbplats.