Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Nyheter

 • SM i CNC-teknik

  Vi är stolta över att David Karlsson och Oliver Lindström från IN16 har deltagit i SM i CNC-teknik på Elmias Teknikmässa i Jönköping. Det var första gången som Industritekniska elever från Gymnasieskolan Knut Hahn deltagit vid mässan och de tävlade mot andra gymnasieskolor från hela Sverige. Under mässan var det 8 lag kvar till finalen och killarna fixade hem en väl godkänd 4:e plats vid tävlingen!Fantastiskt bra jobbat, säger deras lärare, då konkurrensen är knivskarp! Segern gick till Wilhelm Mobergs gymnasiet i Emmaboda som deltagit i 16 år och har den rutin som krävs. Nästa år kör vi igen. Då vinner vi…
 • Julkänsla på torget

  Just nu jobbar elever från bland annat Gymnasieskolan Knut Hahn för fullt med sina bidrag till julstämningen på Ronneby Torg. Elever från vårt Estetiska program tillverkar ett fotoplank med utskurna hål för ansiktena och elever från Barn- och fritidsprogrammet kommer erbjuda barnpassningstjänst på skyltsöndagen och förbereder aktiviteter som de kommer erbjuda. Mycket trevligt att se fram emot!
 • Studiebesök

  Varmt välkommen att göra att studiebesök på något eller några av våra program. Under fliken Studiebesök kan du välja mellan flera olika datum för varje program. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor.
 • Nya digitala system

  Information till vårdnadshavare gällande nya digitala verksamhetssystem i Ronnebys gymnasieskolor och grundskolor - Skola 24 och Vklass.

Social media