Nyheter Framtidens skolor

Det händer mycket när två nya grundskolor och två förskolor ska växa fram. Här samlar vi nyheter som till exempel pressinformation och annan aktuell information.


 • Ny tidplan för inflytt till Snäckebacksskolan arbetas fram

  Byggnationen av nya Snäckebacksskolan påverkas som hela byggbranschen av bland annat långa leveranstider. Därför har vår entreprenör JSB nyligen meddelat att man räknar med vissa förskjutningar i tidplanen.

 • tre kvinnor på en röd matta

  Första skoldagen på nya Parkdalaskolan

  Idag välkomnades eleverna från Skogsgårdsskolan och Snäckebacksskolan till nya Parkdalaskolan. Röda mattan var på plats och rektorerna hälsade välkommen till nya Parkdalaskolan vid 9-tiden på fredag morgon. Eleverna hade då gått en gemensam promenad från respektive skola till den nya skolan.

 • växtvägg inomhus

  På fredag välkomnas eleverna till nya Parkdalaskolan

  Slutbesiktningen för Parkdalaskolan är nu genomförd och själva skolbyggnaden är klar för inflyttning enligt tidigare planering. Elevernas första skoldag i nya Parkdalaskolan är fredagen den 4 mars.

 • hall med tapet med skogsmönster

  Slutspurt för Parkdalaskolan

  Det är fortfarande en byggarbetsplats som förvaltningschefen Tobias Ekblad får besöka idag. Nu är det slutspurt som gäller. Under skyddspapperet syns fina golvmattor, lamporna är tända och toaletterna funkar. Om sex veckor flyttar eleverna från Snäckebacksskolan och Skogsgårdsskolan till nya Parkdalaskolan.