Nyheter Framtidens skolor

Det händer mycket när två nya grundskolor och två förskolor ska växa fram. Här samlar vi nyheter som till exempel pressinformation och annan aktuell information.


 • leende kvinna med klätterställning i bakgrunden

  Möt Parkdalaskolans rektorer - del 2

  Redan under 2020 har rektorerna för nya Parkdalaskolan utnämnts. Det är Ulrika Lundin, Petra Granlund och Camilla Radovan som tillsammans kommer att bilda ett rektorsteam för Ronnebys första 4-9-skola. I den första delen presenterade vi Ulrika Lundin. I den andra delen möter vi nu Camilla Radovan Movind.

 • Kvinna i trappuppgång med kakel på väggarna

  Möt Parkdalaskolans rektorer - del 1

  Redan under 2020 har rektorerna för nya Parkdalaskolan utnämnts. Det är Ulrika Lundin, Petra Granlund och Camilla Radovan som tillsammans kommer att bilda ett rektorsteam för Ronnebys första 4-9-skola. De närmaste veckorna kommer vi att presentera alla tre rektorer i en personlig intervju. Först ut är Ulrika Lundin.

 • Tre personer framför en skolbyggnad

  Rektorernas första besök på nya Parkdalaskolan

  Om cirka fem månader ska skolan vara redo att ta emot eleverna. I förra veckan var det äntligen dags för rektorerna för nya Parkdalaskolan att göra ett första besök på plats.

 • Ritning i perspektiv av nya förskolan

  Peab kommer att bygga nya Persborgs förskola

  Ronneby kommun har tecknat avtal med Peab för nybyggnation av Persborgs förskola i Ronneby. Projektet innehåller rivningen av Skogsgårdsskolans gamla lokaler och nybyggnation av en modern förskola på samma plats.