Alla aktuella meddelanden

Här hittar du alla aktuella meddelanden.


 • Kontaktcenter har lunchstängt för besök under sommaren
  Kontaktcenter på Stadshuset har lunchstängt för besök 12.00-12.30 under perioden 26 juni - 12 augusti, men det går fortfarande bra att ringa, mejla och använda digitala tjänster på ronneby.se.
  Läs mer

 • Vägarbeten/störningar Riksvägar & E22
  Här hittar du planerade och pågående vägarbeten samt trafikstörningar på Europavägar, motorvägar, riksvägar och andra länsvägar som inte är kommunala.
  Läs mer

 • Driftstörningar vatten, avlopp, el och fiber
  Du hittar information om akuta och planerade driftstörningar på Miljötekniks hemsida. Länk till annan webbplats. Miljöteknik är nätägare för vatten- och avloppsnätet i Ronneby kommun och en av flera nätägare för el och fiber. För info om eventuella avbrott, driftstörningar behöver du kontakta ditt elnäts- eller fiberföretag.
  Läs mer

 • Ny leverantör för inkassokrav
  Ronneby kommun har under våren 2024 tecknat avtal med Visma Amili som är ett inkassoföretag. Det är nu Visma Amili som skickar ut krav när du inte har betalt en faktura från kommunen.
  Läs mer

 • Arbeten vid Snäckebacksskolan - Esplanaden avstängd för trafik
  Snäckebacksskolan är numera en byggarbetsplats. Därför är området inhängnad och Esplanaden kommer under byggtiden att vara avstängd för trafik, med undantag för boende. Även gång- och cykeltrafik kommer att ledas om. Grannar och andra berörda verksamheter kommer att få mer detaljerad information löpandes.Du kan läsa mer om nya Snäckebacksskolan här.
  Läs mer

 • Oljeutsläpp efter fartygsolycka i Blekinge
  Ronneby kommun har ännu inte påverkats av oljan efter fartygsolyckan som inträffade den 22 oktober i Pukaviksbukten, utanför Sölvesborg. Vi bevakar utvecklingen och förbereder oss om oljan skulle nå även Ronnebys kust. Vi samarbetar med flera myndigheter, däribland Kustbevakningen, Länsstyrelsen och de övriga kommunerna i Blekinge.
  Läs mer