Simhallar

Ronneby kommun har flera simhallar som erbjuder både allmänbad, pensionärsbad och motionssim (crawl är tillåtet men hänsyn ska visas). Här hittar du öppettider och priser för våra simhallar. Fotografering är ej tillåtet i våra simhallar utan tillåtelse, under allmänhetsbaden. Prata med personalen först.

Simhallar stängs länk till annan webbplats

Med anledning av Covid-19 (Coronaviruset) så har Ronneby kommun beslutat att from 18 mars stänga Ronneby simhall och Kallinge simhall tillsvidare, detta i ett led att förhindra ytterligare smittspridning i samhället. Stängningen berör allmänheten och föreningar som bedriver verksamhet i lokalerna.  

Återbetalning av terminskort

Ronneby kommun har beslutat att betala tillbaka 300 kr till de som löst terminskort i simhallarna, vilket motsvarar halva avgiften för vuxna och hela för ungdom. De som har köpt 10-kort kommer att kunna utnyttja dessa när simhallarna öppnar igen.

Berörda uppmanas kontakta Therese Karlsson (therese.karlsson@ronneby.se eller 0457- 61 81 17) för att lämna uppgifter för återbetalning. 

Kallinge simhall

Kallinge simhall som byggdes 1963, ligger vid Kallingeskolan. Simhallen har en 16 meters bassäng och bastu.

Ronneby simhall

Ronneby simhall som byggdes 1969 ligger vid Gymnasieskolan Knut Hahn. Simhallen har en 25 meters bassäng och bastu. Entré till simhallen endast via huvudingången till Ronneby sporthall.

Ronneby Brunnsbad

Under sommarmånaderna håller simhallarna stängt. Du kan då bada på Brunnsbadet, som är en utomhusanläggning med äventyrsbad, vattenrutschkanor, en 25 meters motionsbassäng med mera. Gå till www.brunnsbadet.se för att läsa mer om äventyrsbadet i Ronnebyöppnas i nytt fönster