Ishall och isbana

I Ronneby kommun kan både skolor, föreningar och allmänheten åka skridskor. Här hittar du information om kommunens ishallar och isbanor.

Ronneby Isarena

Ronneby Isarena ligger i området Lugnevi och invigdes den 7 december 2011. Isytan är tillräckligt stor för bandyspel och är hemmaplan för bandylaget Fredriksbergs BK.

Allmänhetens åkning

Det är gratis att åka för allmänheten. Tiderna för allmänhetens åkning varierar från vecka till vecka. Aktuella öppettider för allmänhetens åkning.länk till annan webbplats

Vissa tider är isbanan delad i två halvor. På ena sidan åker de som vill använda boll och klubba och övriga på andra sidan.

Boka Ronneby isarena

Skolor och föreningar kan boka Ronneby Isarena på vissa tider. Information om hur du bokar Ronneby isarena.länk till annan webbplats

Soft Center Arena (tidigare Kockumhallen)

Soft Center Arena ligger intill Järnvallens Idrottsplats i Kallinge och är hemmaplan för hockeylaget KRIF Hockey, Ronneby ishockey- förening och Hasselstad BK. Infart från Häggtorpsvägen/Rinkvägen.

Det är gratis att åka för allmänheten. Vissa tider är isbanan delad i två halvor. På ena sidan åker de som vill använda puck och klubba och övriga på andra sidan.

Tider för allmänhetens åkning, se Istiderlänk till annan webbplats.

Det är obligatoriskt för alla som vistas på isen att bära hjälm.

Boka Soft Center Arena

0457-61 81 17 och 0457-61 75 03