Fotbollsplaner

Skärpta regionala råd om covid-19 i Blekinge

Från onsdag 11 november införs skärpta regionala råd för att minska smittspridningen av covid-19 i Blekinge. Råden innebär bland annat att avstå från idrottsträningar, matcher eller tävlingar. Undantag är dels utövande av professionell idrott, dels idrottsträningar för barn födda år 2005 eller senare. Träna utomhus så långt som det är möjligt.

Med anledning av beslutet inför Ronneby kommun uthyrningsstopp av idrottsanläggningar och samlingslokaler som hyrs ut av kommunen. Här kan du läsa kommunens beslut.länk till annan webbplats

Det innebär bland annat att kommunen:

  • Stänger Kallinge simhall & Ronneby simhall, med undantag för simskoleundervisning och simträning för barn födda 2005 och senare samt simträning för samhällsviktig verksamhet
  • Stänger kommunala idrottsanläggningar med undantag för skolidrotten, elitidrotten och träningar för barn födda 2005 och senare

Idrottsföreningar uppmanas att följa utvecklingen och de föreskrifter och allmänna råd som är aktuella. De skärpta regionala råden för Blekinge gäller till och med den 30 november, men kan förlängas eller ersättas av lokala allmänna råd efter beslut från Folkhälsomyndigheten.

Du hittar mer information om covid-19 och våra verksamheter på www.ronneby.se/coronalänk till annan webbplats

Kommunens fotbollsplaner

Brunnsvallen

Brunnsvallen ligger centralt Ronneby. Den har en A-plan, en B-plan och en 7-manna konstgräsplan. Brunnsvallen används bland annat som matcharena av Ronneby Bollklubb och FC Iliria.

Jernvallen

Jernvallen ligger i Kallinge. Den har en A-plan (konstgräsplan), B-plan och en C-plan. Den används bland annat som matcharena av Kallinge Sportklubb.

Karlstorpsplanen

Karlstorpsplanen ligger i Brunnsparkens norra del. Där finns en 11-mannaplan, alternativt två 7-mannaplaner. Planen är inte avsedd att användas till matcher.

Föreningsdrivna anläggningar

Nederst på sidan finns länkar till föreningarna.

Rydsplanen i Johannishus

Rydsplanen är en gräs- och grusplan som drivs av Johannishus SK.

Åsavallen i Listerby

Åsavallen i Listerby är en gräs- och grusplan som drivs av Listerby IK.

Åsjövallen i Eringsboda

Åsjövallen i Eringsboda är en gräs- och grusplan som drivs av Eringsboda SK.

Bräknevallen

Bräknevallen är en gräsplan som drivs av Hoby GIF.

Saxemara IP

Saxemara IP är en gräsplan som drivs av Saxemara IF.

Vitavallen

Vitavallen är en gräsplan som drivs av Backaryd SK.

Björkvallen

Björkvallen är en gräsplan som drivs av Belganet/Hallabro IF.

Belganets Idrottsplats

Belganets Idrottsplats är en gräs- och grusplan som drivs av Belganet/Hallabro IF.