Sporthallar

Tillfälligt stända idrottsanläggningar

Ronneby kommun uppmanar samtliga idrottsföreningar att följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. Detta innebär bland annat att idrottsföreningar bör om möjligt hålla träning och andra idrottsaktiviteter utomhus, skjuta upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper samt begränsa åskådare.

Med anledning detta har Ronneby kommun beslutat att tillfälligt stänga alla kommunens inomhusanläggningar och omklädningsrum på utomhusanläggningarna. Detta träder i kraft 2020-04-03 och gäller tillsvidare.

Information gällande Ronneby kommuns idrottsanläggningarlänk till annan webbplats

Bräkne-Hoby

Bräkne-Hoby har en A-sal på 40x20 m.

Kallinge

Kallinge har en sporthall som ligger vid Kallingeskolan. Sporthallen har en A-sal på 40x20 m, en 16 m simbassäng, bastu och en cafeteria (öppen vid arrangemang).

Ronneby

Ronneby har en sporthall som ligger vid Gymnasieskolan Knut Hahn. Sporthallen har två A-salar på 40x20 m (varav en med läktare), en B-sal på 20x10 m, en motionshall, en lokal för bågskytte, en 25 m simbassäng och stora omklädningsrum med bastu. Här kan man också fika vid större evenemang.

P.g.a viss orolighet i och kring Ronneby Sporthall så gäller endast entré på framsidan, tillsvidare. Dörren hålls öppen under Allmänhetsbaden.