Artikeln publicerades 14 november 2023

Föreningsträff för idrotts- och friluftsföreningar 21 november

Föreningsbidrag 2023

Nu är det dags för höstens föreningsträff. Idrotts- och friluftsföreningar hälsas välkomna till stadshuset den 21 november.

Under kvällen kommer RF-SISU att informera om kommande utbildningar och ekonomiska stöd som finns att söka hos dem för 2024.
Under 2023 har flera föreningar i Blekinge påbörjat ett projekt tillsammans med RF-SISU för att få i gång ungdomsdelaktighet i sin förening.
Ungdomars inflytande gör skillnad och till våren har föreningar i Ronneby samma möjlighet att vara med på denna populära resa tillsammans med oss.

Vi kommer även att prata om vårt arbete med en ny friluftsplan i Ronneby kommun och genomföra en kortare diskussion om vad som ni tycker är viktigt för friluftslivet i Ronneby.

Givetvis kommer det även att finnas möjlighet för föreningarna att ställa frågor. Prata gärna ihop er inom föreningen innan mötet om det är något ni vill ta upp. Har ni möjlighet får ni gärna i förväg skicka in frågor och önskemål till oss.

Vi träffas den 21 november i Ronnebysalen, Stadshuset kl 18.00-20.00.

Anmälan sker via mail till Daniel Svensson. I anmälan uppger ni vilken förening ni representerar och hur många deltagare som kommer på mötet.
Deltagande är kostnadsfritt och självklart bjuder vi på fika. Anmäl behov av specialkost.

Välkomna!

Daniel Svensson, 0457-61 82 10
daniel.svensson@ronneby.se

Informationsmöte för kultur-, samhälls- hembygdsföreningar

Höstens möte är inställt och tid för vårens möte kommer 2024.