• Viggenplanet firar tio år som landmärke

  ABRI var bygg- och projektledare för uppsättandet av den JA 37 Viggen som skänktes till Ronneby kommun av F17:s kamratförening. Uppförandet av landmärket blev startskottet för expansionen av Ronnebys etableringsområde vid E22 och sedan planet kom på plats har handelsområde Viggen vuxit fram som en central punkt för affärer och gemenskap i Ronneby.


 • Tillväxt & investeringar under framgångsrikt år

  2023 var ett resultatrikt år för ABRI med växande industriföretag, nya hyresgäster och stora investeringar. I bolagets årsredovisning kan du bland annat se att vi omsatte 74,7 miljoner kronor, redovisade ett resultat på 4,6 miljoner och hade en uthyrningsgrad på 95,6%. Här kan du läsa hela vår årsredovisning.


 • Vi har nöjda hyresgäster ♥

  Varje år genomför vi en kundundersökning där vi frågar nyckelpersoner hos våra hyresgäster vad de tycker om ABRI, våra lokaler och service. Här finns också tillfälle att betygsätta oss och 2023 fick vi fantastiska 8,9 av max 10 i medelbetyg!


 • Arkitektbilder på Cetetherms nya fabrik

  Bilderna är framtagna av Silverskär Plan & Arkitekt och visar hur fastigheten och den omgivande miljön runt Cetetherms nya fabrik på Gärdet kommer att se ut.


 • ABRI installerar solcellspark på tak

  ABRI investerar 5,5 miljoner kronor på solenergi då företaget just nu installerar över 700 solpaneler på kvarteret Telefonens tak i centrala Ronneby. • Roxtec till kvarteret Hantverkaren

  Roxtec förvärvar legotillverkningsdelen av Shape Process Automation/DRS vattenskärningsverksamhet i Ronneby. Verksamheten kommer fortsätta att finnas kvar i de befintliga lokalerna i kvarteret Hantverkaren i ABRIs fastighet.

Hitta direkt

Aktuellt/Meddelanden

Ladda ner ABRIs nyhetsbrev Fastighetsnytt för sommaren 2024

Klicka på bilden för att ladda ner sommarens Fastighetsnytt