Telefonen

Telefonen ligger centralt i Ronneby någon minut från Resecentrum och järnvägsstationen. Kvarteret Telefonen har en total yta på cirka 32 100 kvadratmeter.

Våra största hyresgäster i Telefonen är Fueltech Sweden, Orbit One och Flex Design.
Även ABRI har sitt kontor i fastigheten Telefonen.

Fueltech tillverkar tanksystem till fordonsindustrin och värmesystemet ECO Science. Orbit One tillverkar kretskort och monterar enheter av elektronik i både låg- och högvolymsproduktion. Man vänder sig främst mot den nordiska marknaden. Flex ger ledande företag möjlighet att utveckla och lansera sin nästa innovation i stor skala, från idéer, genom design och utveckling till marknaden utanför. I fastigheten finns även kontor för Alfa Laval och Areff systems som tillverkar olika typer av låssystem.

Vårdkliniken Capio Citykliniken har sin mottagningar i Telefonen och den stora friskvårdsanläggningen Wellness Studio är etablerade i fastigheten.

Områdets lunchrestaurang Köksmästaren serverar även frukost. Restaurangen har en konferenslokal och här finns möjligheter till catering.

Andra företag i Telefonen är Baltic Engineering ett konsult- och utvecklingsföretag inom elektronik, telemarketing företaget Call4U och inredningsföretaget Homebysweden.

Piren flygbild
Piren Ronneby hamn
Piren Ronneby hamn
Baltic Beauty på Piren i Ronneby Hamn

Karta

Besöksadress

AB Ronneby Industrifastigheter
Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby

Fakturaadress

AB Ronneby industrifastigheter
Fakturaskanning
372 80 Ronneby

abrifaktura@abri.se

Kontakta oss

Telefon
0457-61 87 00

E-post
info@abri.se

Orgnummer

556077-1072

Abri i sociala medier


ABRI är den största hyresvärden för kommersiella lokaler i Ronneby kommun. Vi erbjuder service dygnet runt och håller hög flexibilitet vid lokalanpassningar.