Så här tycker våra hyresgäster

ABRI får medelbetyget 8,67 poäng av maximalt 10 av sina hyresgäster i 2019 års kundundersökning. 92 procent rekommenderar bolaget som hyresvärd till andra företag och 99 procent av alla som svarat vill vid behov hyra lokal av ABRI igen.

Ett av bolagets viktigaste mål är att våra hyresgäster ska vara nöjda och ha ABRI som sitt förstahands val. I vår senaste kundundersökning medverkar 65 procent av 106 tillfrågade företag. Svaren visar att de allra flesta av våra hyresgäster trivs och stannar länge i sina lokaler. Vi sköter oss bra när det gäller underhåll. Det är rent och snyggt i företagsområdena, bra belysning, klippt gräs och skottad snö.

88 procent av hyresgästerna tycker de haft möjlighet att påverka utformningen av sin lokal och 82 procent tycker att lokalen håller rimligt god standard eller bättre. 76 procent upplever aldrig, eller nästan aldrig skadegörelse i sitt område.

Varför vill du rekommendera ABRI som hyresvärd till andra företag? Svaren är presenterade i ett ordmoln med de vanligaste orden i svaren visade i storlek efter hur ofta de nämns.

NÅGRA FRISVAR FRÅN ÅRETS UNDERSÖKNING:

Otroligt duktig och servicevänlig personal. Vi har mycket bra kontakt och är mycket nöjda.

Vi är nöjda med ABRI som hyresvärd. Fräscha lokaler som håller bra standard.

Aldrig några problem om vi behöver hjälp med något.