Karlstorp - Ronneby Brunn

Företagsbyn Karlstorp består av cirka 23 800 kvadratmeter varav de största fastigheterna är Ronneby Brunn Hotell och Blekinge Convention Center.

Ronneby Brunn Hotell är en av södra Sveriges största konferens och resort anläggningar med 264 gästrum, 22 konferenslokaler, restaurang, festlokaler och SPA.

Hotellet driver även konferensanläggningen Blekinge Convention Center som ligger på motsatt sida av Ronnebyån och som har en total besökskapacitet om 2000 personer.

I hotellträdgården ligger Brunnsbadet med cirka 170 meter vattenrutschkanor, vattenpist, vattenmassage, hopplagun, strömkanal, en ö med glassbar och en härlig långgrund strand.

Brunnsparken har vackra trädgårdsanläggningar och promenadstigar och en mängd sekelskiftesvillor med snickarglädje från tiden då man här "drack brunn". År 2005 fick parken priset "Sveriges  vackraste park".

I närheten av Brunnsparken återfinns företagsbyar som Telefonen och Soft Center. Här finns även golfbanor, tennis- och fotbollsplaner inom gångavstånd.

ABRI har flera hyresgäster i området, bland andra Ronneby Brukshundsklubb och kommunens Park och Skogsenhet

Karta

Besöksadress

AB Ronneby Industrifastigheter
Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby

Fakturaadress

AB Ronneby industrifastigheter
Fakturaskanning
372 80 Ronneby

abrifaktura@abri.se

Kontakta oss

Telefon
0457-61 87 00

E-post
info@abri.se

Orgnummer

556077-1072

Abri i sociala medier


ABRI är den största hyresvärden för kommersiella lokaler i Ronneby kommun. Vi erbjuder service dygnet runt och håller hög flexibilitet vid lokalanpassningar.