Karlstorp - Ronneby Brunn

Företagsbyn Karlstorp består av cirka 23 800 kvadratmeter varav de största fastigheterna är Ronneby Brunn Hotell och Blekinge Convention Center.

Ronneby Brunn Hotell är en av södra Sveriges största konferens och resort anläggningar med 264 gästrum, 22 konferenslokaler, restaurang, festlokaler och SPA.

Hotellet driver även konferensanläggningen Blekinge Convention Center som ligger på motsatt sida av Ronnebyån och som har en total besökskapacitet om 2000 personer.

I hotellträdgården ligger Brunnsbadet med cirka 170 meter vattenrutschkanor, vattenpist, vattenmassage, hopplagun, strömkanal, en ö med glassbar och en härlig långgrund strand.

Brunnsparken har vackra trädgårdsanläggningar och promenadstigar och en mängd sekelskiftesvillor med snickarglädje från tiden då man här "drack brunn". År 2005 fick parken priset "Sveriges  vackraste park".

I närheten av Brunnsparken återfinns företagsbyar som Telefonen och Soft Center. Här finns även golfbanor, tennis- och fotbollsplaner inom gångavstånd.

ABRI har flera hyresgäster i området, bland andra Ronneby Brukshundsklubb, Humankapitalet och kommunens Park och Skogsenhet.

Karta