Viggenområdet - totalt 4 544 m² Viggenvägen 4

Logistikcenter med 392 kvadratmeter kylrum, fyra lastbryggor med vädertätning, cirka 4 000 kvadratmeter inhägnad körgård och A läge för transporter vid E22 mitt i Blekinge.

Logistikanläggning och/eller omlastningscentral för tempererade transporter med större kylrum för plock och produktion. Kylrummet är 392 kvadratmeter och håller 4 grader, har fyra klimatzoner och 3,5 meters fri takhöjd. De fyra portarna har lastbryggor med vädertätning och är höj och sänkbara.

Det finns tre kontor, personalutrymme med pentry och två omklädningsrum med plats till över 20 anställda. Den cirka 4 000 kvadratmeter inhägnade asfalterade körgården för stora transportfordon har ett fint flöde med två grindar för oberoende in och utfart. Här finns motorvärmare för personbilar och eluttag till tempererade transporter.

Logistikanläggningen ligger på en strategiskt viktig plats mitt i Blekinge med A läge för transporter. Här har man direkt access till väg 27 och E22 för transporter in och snabba leveranser ut i länet med frakt och kylvaror.

Viggenvägen 4 prospekt Objektvision

Klicka på bilden för att ladda ner prospektet över Viggenvägen 4 som PDF

Om handelsområde Viggen

Viggenområdet är strategiskt beläget mitt i Blekinge vid E22 och riksväg 27 med förbindelser till Växjö/Göteborg. Här passerar cirka 22 000 fordon dagligen. I handelsområdet finns flertalet fastigheter för kommersiell verksamhet.

Företag i närheten är bland annat Biltema, Besikta Bilprovning, Derome, Mekonomen, ÖoB, Möbelmästarna, MAX Hamburgare, ELON, Ryds Glas, OKQ8, Byggmax, Jysk, Dollarstore, McDonalds, Rusta, Stadium Outlet med flera.

Läs mer om Viggenområdet här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OBS! Fastigheten är ej tillgänglig för biltvätt, bilverkstad eller liknande.