Artikeln publicerades 9 mars 2021

Ronneby Telefonen - 1 124 m²
Fridhemsvägen 15

1 124 kvadratmeter ljusa och moderna kontorslokaler i kvarteret Telefonen, granne med den nya stadsdelen Kilen och ett stenkast från resecentrum.

Kontoret har två entréer och gott om parkeringar precis utanför. I kontorslokalerna finns det fyra öppna kontorslandskap varvat med flera kontorsrum, samtalsrum och konferensrum. Personalmatsalen ligger i anslutning till entrén mot Ronnebyån vilket gör det enkelt att ta med lunchen ut när vädret tillåter. Det finns ett kopieringsrum och flertalet rum för testmiljö, arkiv, förråd, lager och serverrum.

Det är enkelt att pendla till kontoret då lokalerna ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik från hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.

I kvarteret Telefonen finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, en större friskvårdsanläggning samt lunchrestaurangen Köksmästaren. I närområdet finns även möjlighet till konferenser för över 1000 personer i Blekinge Convention Center och vackra gångstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby.

Kvarteret Telefonen ligger granne med Ronnebys nya stadsdel Kilen där det just nu byggs ett stort och varierat utbud av bostäder.

Lokalen är hyresledig omgående.

Fridhemsvägen 15 prospekt Objektvision

Klicka på bilden för att ladda ner prospektet över Fridhemsvägen 15 som PDF