Artikeln publicerades 23 februari 2024

Kallinge Bredåkra - 592 m²
Slättagårdsvägen 1

Moderna, ljusa kontorslokaler och konferensrum är hyreslediga i vårt vackraste funkishus - det före detta kommunhuset i Kallinge. De femton kontoren och konferensrummen har alla dagsljus, ljusa väggar och fräscha golv. Lokalerna är hyreslediga från årsskiftet 2025.

Plan 1 rymmer kontor, personalutrymmen med kök och flera kapprum, wc/rwc, två kopieringsrum och två konferensrum/grupprum. Några av kontoren är extra rymliga och används idag för flertalet anställda och som kontor med besöksplatser och soffhörna.

Plan 3 rymmer ett större konferensutrymme som nås via hiss eller trappor. Här finns även kapprum, ett mindre konferensrum, wc/rwc och pentry.

Kundparkeringar finns utanför entrén och en stor personalparkering ligger på baksidan av fastigheten.

Fastigheten har central adress och är enkel att pendla till med buss. Linje 1 trafikerar Ronneby resecentrum - Ronneby Airport, och direktbussen 150 går till Karlskrona från Kallinge torg. Fastigheten ligger vid Ronnebyvägen/Kockumsvägen vilket är huvudgatan genom Kallinge. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat Folksam och Södra skogsägarna.

Följ med in på en visning av de lediga kontorslokalerna i Bredåkra, det fd kommunhuset i Kallinge

Klicka på bilden för att ladda ner prospektet över Viggenvägen 4 som PDF

Klicka på bilden för att ladda ner prospektet över Slättagårdsvägen 1 som PDF

Målning fd kommunhuset i Kallinge av Georg Trapp

Fastigheten Bredåkra 13:5 ligger centralt i Kallinge och var tidigare Kallinges kommunhus. Huset byggdes 1952 i tegel och är omgiven av parkmiljö. Vid renoveringen av fastigheten har vi sparat originaldetaljer som stavparkettgolven, mosaiker, kolmårdsmarmorn i korridorer och trapphus och den tolv meter långa färgsprakande väggmålningen i fullmäktigesalen som idag är ett väl fungerande större konferensutrymme.