• ABRIs styrelseordförande har avlidit

  Johan Sandberg tillträdde som ABRIs ordförande år 2019. Med sin breda erfarenhet från olika ledande befattningar och som företagsledare, uträttade Johan Sandberg ett utomordentligt arbete som ordförande i ABRI.


 • Vi söker driftsansvarig för el och säkerhet


  Då vår nuvarande driftsansvarige för el och säkerhet går i pension söker vi en ny initiativtagande medarbetare som med sin erfarenhet och kunskap både kan förvalta och utveckla tjänsten.


 • Nordic Industries & Technology AB växer med 900 m²

  Nordic Industries & Technology är underleverantörer av elektronikprodukter till industrin. Bolaget har ökat sin produktionsyta i Bräkne-Hoby med cirka 900 kvadratmeter och precis flyttat in i sina nyrenoverade lokaler.


 • EHL Prolist på gång att expandera

  Det går bra för vår hyresgäst EHL Prolist i Bräkne-Hoby som har ökat sin omsättning med 20 % sedan förra året. ABRI bygger om till listfabriken som nu växer in i före detta varuhuset Karlssons lokaler.


 • Kolafabriken i Sverige AB levererar world wide

  I Kolafabriken i Sverige AB går maskinerna varma. Företaget som säljer kolor över hela världen, startade redan 1993 och vann framgång genom sina innovativa egna recept på kola. Efter några år tog man även fram recept på fudge och blev den första fabrikstillverkaren av fudge i Sverige.