• Hem 1 nya hyresgäster i Kallinge

  Vi hälsar företaget Hem 1 välkomna som nya hyresgäster till Kallinge Företagscenter. Företaget flyttar in i slutet av 2021 på Järnbruksvägen 3 i en av ABRI:s större produktionslokaler inom området.


 • Vaccination mot corona i utökade lokaler

  Capio Citykliniken Ronneby som är våra hyresgäster på Fridhemsvägen 15 utökar tillfälligt sin lokalyta och flyttar in delar av vaccinationen mot covid-19 i en angränsande lokal.


 • Yara Frukt O Grönt nya hyresgäster i Kallinge

  Yara Frukt O Grönt flyttar in på Järnbruksvägen 3 i Kallinge Företagscenter.


 • Ny rondell och parkeringar i kvarteret Telefonen


  Nu har arbetet börjat med att ta ner sly och träd mellan kvarteret Telefonen och Angelskogsvägen. Som en följd av byggnationen av Parkdalaskolan förändras trafiksituationen i området. Det kommer bland annat att byggas en rondell och befintliga vägar får en något annan sträckning än idag.


 • Appelquist Måleri nya hyresgäster i Kallinge

  Appelquist Måleri grundades på 1800-talet och drivs forfarande av samma familj där nuvarande ägare är femte generationen. Företaget flyttar in på Järnbruksvägen 5 i Kallinge Företagscenter.


 • 30 år efter nedläggningen: Jobben i Kallinge Företagscenter blir allt fler

  Kallinge Företagscenter fortsätter växa. För cirka 30 år sedan tog ABRI över området när Kockums lades ner och 400 människor förlorade jobbet. Nu består Kallinge Företagscenter av många företag och åtminstone tre av dem har tydligt uttalade expansionsplaner.