Instruktioner till Miljötekniks app

Vår app är en förlängning av tjänsten Mina Sidor. Det betyder att altt du kan göra i appen kan du även göra i Mina Sidor.

Eftersom båda tjänsterna hänger ihop är inloggningsuppgifterna samma för både appen och Mina Sidor.

Ladda ner appen

Ladda ner appen till din smartphone. Appen är kostnadsfri och finns på App Store och Google Play. Sök på Miljöteknik.

Aktivera Mina Sidor

När appen finns på din smartphone bör du aktivera Mina sidor.

Starta appen och klicka på "Aktivera Mina sidor". Fyll i ditt kundnummer, personnummer och e-postadress, klicka till sist på registrera. Om du inte vet vad ditt kundnummer är kan du titta på din faktura från oss där det är angivet.

Om du redan har aktiverat Mina sidor via datorn kan du hoppa över detta steg i appen. Inloggningsuppgifterna är nämligen detsamma på både appen och i vår webbtjänst vilket betyder att du bara behöver aktivera Mina sidor en gång i antingen appen eller i vår webbtjänst.

Logga in

När du har aktiverat Mina Sidor kommer du få ett bekräftelsemail till din e-post med dina uppgifter. För att logga in i appen klickar du på ikonen Mina Sidor och anger inloggningsuppgifter som du fått via e-post. Användare är ditt kundnummer och lösenord är lösenordet du fått i din e-postbekräftelse. När du loggar in får du tillgång till alla tjänster under Mina Sidor.

KLART!

Nu kan du använda de tjänster som finns appen och även få notiser från oss om driftstörningar samt annan information vi vill delge dig.