Artikeln publicerades 29 januari 2024

Vi söker Mätmontör

Vi söker Mätarmontör/Tekniker

Till avdelningen Fjärrvärme & Kyla söker Mätarmontör/Tekniker. Det innefattar att du kommer att arbeta med fjärrvärmenät och kontroll av fjärrvärmecentraler. Du kommer också att vara delaktig i att säkerställa driften på våra anläggningar.

Om tjänsten

Som Mätarmontor/Tekniker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter både ute på fält och på kontor. Du kommer att arbeta med felsökning på fjärrvärmenätet samt förebyggande underhåll samt mätinsamling.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Mätarmontor/Tekniker består av:

  • Byte och uppsättningar av värmemängdsmätare för villor, större fastigheter och industrifastigheter kopplat till mätinsamlingssystemet.
  • Att tillämpa branschens olika föreskrifter, lagar och regler.
  • Att rapportera till din närmsta chef att vi efterföljer gällande föreskrifter som gäller för branschen.
  • Att lagerhålla mätare för utbyte, skicka mätare för kontroll samt upprätthålla register.

Om dig

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom fjärrvärme. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska och gärna även i engelska.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten innebär att du i mångt och mycket är ansiktet utåt både mot nya och befintliga kunder och du behöver därför vara både kundorienterad och serviceminded. För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, ha lätt för att ta egna initiativ och uppskatta ordning och reda.

Du är en naturlig relationsbyggare som kommunicerar enkelt och tydligt och skapar ett klimat som främjar samarbete. Vi jobbar utifrån "laget före jaget".

Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi därför gärna att du inte väntar med att skicka in din ansökan.

Inför anställning ingår drogtest och utdrag ur brottsregistret i rekryteringsprocessen.

I rekryteringen samarbetar Ronneby Miljö & Teknik AB med BraPersonal Sverige AB.

Vi ser fram emot din ansökan!