Omgivning

Brunnsparken i anslutning till Brunnsbadet erbjuder en härlig naturupplevelse med japansk trädgård, rosenträdgård, rhododendronberg, dammar och stora grönytor.

Brunnsbadet ligger i Ronneby Brunnspark, på gångavstånd från Ronneby centrum med affärer och caféer. I Brunnsparken kan man spela kubb eller bara strosa runt och njuta av omgivningarna. Parken är perfekt för en avkopplande promenad eller picknick i det gröna. Brunnsparken är öppen dygnet runt alla dagar hela året och det är gratis inträde.

Naturum

Nyfiken på djur och natur? På Naturum kan du lära dig massor om Blekinge. Länk till annan webbplats. Naturrum ligger i gamla Gymnastiken, en av villorna i Brunnsparken. Här hittar du utställningar om Blekinges natur och kulturlandskap, filmvisning och guidade turer. Det anordnas även en hel del roliga aktiviteter för både stora och små.

Minigolf

Ta en paus och utmana familjen eller vännerna på minigolf. Klubbor bokas i kiosken vid Brunnsbadet. Banorna ligger i Brunnsparken i direkt anslutning till badet.

Tennis

Sugen på att bli riktigt svettig innan du hoppar i poolen? Vill du spela tennis bokar du bana via Ronneby Tennisklubb www.ronnebytk.se Länk till annan webbplats.

Karön - Ekenäs

En av de största öarna i Ronneby skärgård med badplats och stugby. Båt avgår från Ekenäs.