Brunnsbadet

Brunnsbadet i Ronneby innehåller en rad häftiga badattraktioner. Magic Hole-rutschkanan är hela 93 meter lång! Alla bassänger är tempererade till omkring 26 grader.

Badlandskapet

Badlandskapet är utformat som ett sammanhängande sjösystem med kanaler och vikar med en ö i mitten. I detta finns en 25 m lång bassäng för tränings- och motionssimning. Det finns också en långgrund ”strand” och en lite djupare lagun med fasta uthopp för att kunna hoppa ner i vattnet. Det finns även en strömkanal, en sittbänk med vattenmassage och en mindre varmpool med masserande bubbelstrålar.

Småbarnsbassäng

Småbarnsbassängen är i tre delar med en liten höjdskillnad emellan och olika vattendjup i de olika delarna. I den grundaste delen är det 25 cm djupt och i den djupaste 50 cm. Det finns en liten vattenrutschkana och vattensprutande lekfigurer.

Vattenrutschkanor

I det nya Brunnsbadet finns det två olika vattenrutschkanor, en bred 93 m lång s.k. Magic-Hole-rutschkana där man kan åka flera samtidigt, här åker man i ringar. Och en vanlig med gupp, tunnel och svängar som är 75 meter lång. De avslutas i en horisontell uppbromsande del av kanan en s.k. Aqua-Catch.

I anslutning finns det även en sju meter lång vattenpist.