Inför besöket

Brunnsbadet finns i den underbara Brunnsparken. Äventyrsbadet invigdes 2010 och innehåller en rad häftiga badattraktioner.

Ronneby Brunnsbad är utformat som ett sammanhängande sjösystem med kanaler och vikar och en ö i mitten. I detta finns en 25 meter lång bassäng för träning och motionssimning, en långgrund ”strand” och en lite djupare lagun med fasta uthopp för att kunna hoppa ner i vattnet. Det finns även en strömkanal, en sittbänk med vattenmassage och en varmbassäng med masserande bubbelstrålar, typ jacuzzi.

Småbarnsbassängen är i tre delar med en liten höjdskillnad emellan och olika vattendjup i de olika delarna. I den grundaste delen är det 25 centimeter djupt och i den djupaste 50 centimeter. Det finns en liten vattenrutschkana och vattensprutande lekfigurer.

Den som vill uppleva häftigare saker kan välja mellan två olika vattenrutschkanor, en 93 meter lång Magic-Hole-rutschkana där flera kan åka samtidigt. Den andra rutschkanan är 75 meter lång och har gupp, tunnel och svängar.

Det finns omklädningsrum och toaletter inom området. Det finns även ett begränsat antal värdeskåp inne på området, som låses med eget hänglås.

Välkommen att besöka Ronneby Brunnsbad!

Vad mer kan du göra i Ronneby?

Passa på att bada i havet, besök konsthallen, vandra i bedövande vacker natur eller ta en gårdsbutikrunda på vägen hem.

Visitronneby

På visitronneby.se hittar du besöksinformation och evenemang.  Länk till annan webbplats.

Interaktiv karta - Ronneby Live

På live.ronneby.se får du kartvy över badplatser, dagens evenemang, vandringsleder, badtemperaturer och lekplatser och mycket mer. Länk till annan webbplats.