Nyheter/Aktuellt på Campus Ronneby

Här kan du läsa senaste nytt om vad som är på gång.


 • Ansökan till Arbetsterapeut är öppen

  Vill du göra det möjligt att göra? Utbildningen ger dig förutsättningar att göra det möjligt för människor att utföra, uppleva och delta i det dagliga livets aktiviteter, till exempel att sköta sitt boende, klara av skola eller arbete och ha en meningsfull fritid. Modern pedagogik med fokus på görande och aktivitet tillsammans med internationalisering, entreprenörskap och hållbar utveckling gör dig väl förberedd för ditt kommande yrke som arbetsterapeut! Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 • Ansökan till höstens YH-utbildningar är öppen

  Vill du läsa till Byggproduktionsledare ROT, Medicinsk Vårdadministratör, Fastighetstekniker, Installationsingenjör-solel, Processtekniker eller Systemutvecklare.Net är nu ansökan öppen till respektive utbildning. Se alla YH-utbildningar här.

 • Ronneby Kunskapskälla blir Campus Ronneby

  Vi har i mer än tio år, under namnet Ronneby Kunskapskälla, arbetat med uppdraget att tillgängliggöra högre studier för Blekinges invånare som komplement till andra utbildningsaktörer i länet. Nu byter vår verksamhet namn till Campus Ronneby och fortsätter satsa på ett breddat utbildningsutbud för Blekingeborna.


 • Framtidens förskollärare utbildas här!

  Idag har vi haft besök av media som uppmärksammat vår nya förskollärarutbildning.