Artikeln publicerades 6 juli 2018

AB Ronnebyhus söker Fastighetschef

Då nuvarande Fastighetschef går vidare till nya utmaningar söker vi nu en ny Fastighetschef

Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som Fastighetschef ansvar du för enheten Fastighet som består av en projektgrupp med tre medarbetare och en reparatör- och servicegrupp med sju medarbetare. Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen. Du förväntas fokusera inom fastighetens tekniska område med ledning och stöd för den egna enheten, ge stöd till andra chefer i frågor inom fastighetens tekniska område, framtagande av underlag för kalkylering och projektuppföljning. Du är en del av bolagets ledningsgrupp och medverkar och om behov uppstår också föredragande i bolagsstyrelsen.

Din profil Vi söker dig som har ingenjörsexamen inom fastighetssektorns kompetensområde eller motsvarande som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vi förväntar oss att du har god förmåga och intresse runt ledarskap och personal där chefserfarenhet är meriterande. Du är initiativtagande, förändringsorienterad och kan verka både operativt och strategiskt. Du är också kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi kommer särskilt att beakta dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

Ansök redan idag! E-posta din ansökan med uppdaterad CV till oss på e-postadressen info@ronnebyhus.se. Intervjuer kommer att hållas löpande varefter ansökningar inkommer. Sista ansökningsdag 2018-08-26. Frågor besvaras av VD Peter Persson via mail peter.persson@ronnebyhus.se eller telefon 0457-61 70 88.

Vi arbetar tillsammans med upphandlad rekryteringskonsult och undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.