Ronneby Kunskapskälla

Till Kunskapskällan kommer anställda, företagare och privatpersoner för att studera – enskilt eller i grupp. I vårt utbud har vi allt från kortare kurser till hela utbildningsprogram.

Nyheter


 • Sommarstängt

  Under vecka 26-31 har Kunskapskällan sommarstängt.


 • Fortsatt stängt tills vidare

  Vi håller stängt tills vidare p.g.a. pandemin. Du som har tagg har tillgång till våra grupprum precis som vanligt även om rummen inte är bokningsbara under denna period. Tentamensförfrågningar kan också göras på vanligt sätt, om behov finns. Personalen är i tjänst men arbetar hemifrån. Vi finns på mail och telefon.

 • Arbetsplatsintegrerad grundlärarutbildning årskurs 4-6

  Ronneby kommun erbjuder tillsammans med Högskolan Kristianstad en arbetsplatsintegrerad grundlärarutbildning tillsammans med Högskolan Kristianstad. Studera till lärare i åk 4-6 samtidigt som du arbetar på en skola och får lön under hela studietiden. Här kan du läsa mer Länk till annan webbplats..

 • Stängt t.o.m 21 februari

  Idag meddelade regeringen att all offentlig verksamhet som inte är helt nödvändig att bedriva bör hållas stängd t o m den 21 februari. Du som har tagg har tillgång till våra grupprum precis som vanligt, men obs att rummen inte är bokningsbara under denna period. Tentamensförfrågningar kan också göras på vanligt sätt, om behov finns. Vår personal är i tjänst men arbetar hemifrån. Du når oss på mail och telefon. Kommer inga nya besked så ser vi fram emot att öppna igen den 22 februari!

 • YH-utbildningar hösten 2021

  Härliga nyheter! Idag släppte MYH, Myndigheten för yrkeshögskolan, beslut om årets tilldelning. Vi kan stolt meddela att vi har sju starter i höst varav två nya.Läs mer här

 • Stängt t.o.m 24/1

  Strax före jul meddelade regeringen att all offentlig verksamhet som inte är helt nödvändig att bedriva bör stängas t o m den 24 januari. Kunskapskällan kommer därför inte att öppna som planerat efter julledigheten den 7 januari. Du som har tagg har tillgång till våra grupprum precis som vanligt, men obs att rummen inte är bokningsbara under denna period. Tentamensförfrågningar kan också göras på vanligt sätt, om behov finns. Kunskapskällans personal är i tjänst men arbetar hemifrån så du når oss på mail och telefon. Kommer inga nya besked så ser vi fram emot att öppna igen den 25 januari!

 • Ny mailadress

  Från och med den 14/12 har Kunskapskällan ny mailadress. Ni når oss på kunskapskallan@edu.ronneby.se