Konstpedagogik

På Kulturcentrum Ronneby konsthall arbetar vi pedagogiskt med kurser, aktiviteter och visningar. Oavsett förkunskaper kan du ta del av våra utställningar, utforska din kreativitet och lära dig något nytt. Välkommen!

I norra hallen finner du Öppen Verkstad med inspiration och material. Verkstaden är öppen när konsthallen är öppen, välkommen in för en stunds skapande på egen hand. Det är alltid gratis, och du får ta med det du skapat hem.

Kommer du hit en tisdag eftermiddag kanske du möter konstklubbens gäng. Konstklubben är en grupp barn i åldern 7-9 år som målar, bygger och pratar konst tillsammans med vår konstpedagog.

skolloven ordnar vi workshops för barn och familjer, drop in. I all vår pedagogiska verksamhet arbetar vi med material, tekniker och tematiker från pågående utställningar.

Boka en visning!
Skolklass, företag, förening eller en grupp vänner? Boka en visning med en kunnig guide som berättar om konsten och konstnärerna. Visningar är kostnadsfria, ofta går det även att koppla på en skapande workshop i anslutning till visningen.

Vi erbjuder även skräddarsydd teambilding för grupper. Förfrågningar om visning och teambilding mailas till: kulturcentrum@ronneby.se

Vill du komma i kontakt med vår konstpedagog är du välkommen att maila till sanne.dahlstrom@ronneby.se

Aktuella programpunkter hittar du här.

Aktuellt kursutbud här.

Öppettider

tis - fre kl. 11-16
lör - sön kl. 11-15

Adress
Kulturcentrum
Kallingevägen 3
372 30 Ronneby
tel 0457-61 75 00

Kulturcentrum Ronneby Konsthall
En av Sveriges största arenor för samtidskonst. Här arrangeras varje år 10–15 utställningar med regional, nationell och internationell samtidskonst, design och konsthantverk. Konsthallen drivs av Ronneby Kommun.

Prenumerera på våra hemsidesnyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Kulturcentrum kan du anmäla dig här. Du får först ett mail med en länk som du kan klicka på för att lämna samtycke till att din e-post lagras i systemet för automatiska utskick. Sedan får du ett mail automatiskt när vi lägger upp en ny nyhet här. Om du väljer att avsluta din prenumeration så raderas din e-post från systemet.

Hantera prenumeration