Foto: Anders Bergön


 • Mari Rantanen - Good vibrations


  Nu visas Mari Rantanens utställning Good Vibrationis i Norra hallen. Mari Rantanen är en prisad konstnär, hennes omfattande väggmålningar syns i mångfaldiga offentliga miljöer i både Finland och Sverige.


 • Jesper Thour - Vi, som vargen kom närmare


  Just nu visas Jesper Thours utställning Vi, som vargen kom närmare i södra hallen. Jesper Thours konstnärskap grundas i ett måleri som han vill kunna gå in i, snarare än att betrakta.


 • Konstklubben vårterminen 2023

  Konstklubben VT 2023
  Konstklubben är ett komplement till den övriga fritidsverksamheten, bibliotekets aktiviteter och Kulturskolan i centrala Ronneby. Vill du vara med i konsklubben? Vi träffas varje vecka kl.15.30 - 17 här, på Kulturcentrum Ronneby konsthall. Vi startar vecka 3.


 • En gestaltning som påkallar nyfikenhet i Parkdalaskolan

  Konstnären vid trapporna
  I skolans tio trapphus hänger nu Hemligheter, ett verk av Maria Harrysson. Gestaltningen består av element hämtade från naturen som bildar en saga av magi och hemligheter. Innanför trappornas glaspartier hänger formerna med många detaljer att upptäcka.


 • Ny offentlig konst i Kilenparken

  Rosalia
  Den nya gröna stadsdelen Kilen är strategiskt belägen vid Ronnebyån, mellan den historiska Brunnsparken och stadens centrum, och i direkt anslutning till järnvägs- och busstation.

KULTURCENTRUM

RONNEBY KONSTHALL

Måndag stängt

Tis - fre kl. 11 - 16

Lör - sön kl. 11 - 15

Adress
Kulturcentrum
Kallingevägen 3
372 30 Ronneby
tel 0457-61 75 00

Kulturcentrum Ronneby Konsthall
En av Sveriges största arenor för samtidskonst. Här arrangeras varje år 10–15 utställningar med regional, nationell och internationell samtidskonst, design och konsthantverk. Konsthallen drivs av Ronneby Kommun.

Konst i Blekinge
Kulturcentrum samarbetar med Konst i Blekinge/Region Blekinge för att stärka konstområdet regionalt och internationellt.

Kulturcentrums öppna verkstad

Öppen verkstad på Kulturcentrum

Se Kulturcentrums utställningar och låt inspirationen få utlopp i den öppna verkstaden!

I Kulturcentrums norra konsthall hittar du vår öppna verkstad där du är välkommen in för att arbeta kreativt inspirerat av de pågående utställningarna. Material och redskap är framme så det är bara att sätta igång.