Foto: Anders Bergön

UTSTÄLLNINGAR


 • Kockums emalj –
  storsäljare till svenska hem

  Kockums Emalj, Foto: Anders Bergön
  15.6 - 25.8 2024
  Ett urval av bruksföremål från Kockulm Emalj Ronneby • Sydosten United 2024


  15.6 - 25.8 2024Sydosten United är en jurybedömd samlingsutställning som rymmer uttryck från hela fältet inom konst, konsthantverk och slöjd.


 • Unga slöjdares salong Blekinge 2.0


  15.6 - 25.8 2024Kulturcentrum Ronneby konsthall blir en arena för kreatörer upp till 19 år gamla. Utställningen Unga slöjdares salong ger ett unikt tillfälle att ta del av den yngre generationens skaparkraft och estetiska visioner.

DIGITALA VISNINGAR

VERKSTÄDERNA - KURSER


 • Grundkurs i emalj

  Nya datum! 12 - 13 oktober Kursen ger dig grundkunskap för att kunna arbeta självständigt i emaljverkstaden på Kulturcentrum.

NYHETER

Öppettider

tis - fre kl. 11-16
lör - sön kl. 11-15

Adress
Kulturcentrum
Kallingevägen 3
372 30 Ronneby
tel 0457-61 75 00

Kulturcentrum Ronneby Konsthall
En av Sveriges största arenor för samtidskonst. Här arrangeras varje år 10–15 utställningar med regional, nationell och internationell samtidskonst, design och konsthantverk. Konsthallen drivs av Ronneby Kommun.

Konst i Blekinge Länk till annan webbplats.
Kulturcentrum samarbetar med Konst i Blekinge/Region Blekinge för att stärka konstområdet regionalt och internationellt.

Prenumerera på våra hemsidesnyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Kulturcentrum kan du anmäla dig här. Du får först ett mail med en länk som du kan klicka på för att lämna samtycke till att din e-post lagras i systemet för automatiska utskick. Sedan får du ett mail automatiskt när vi lägger upp en ny nyhet här. Om du väljer att avsluta din prenumeration så raderas din e-post från systemet.

Hantera prenumeration

Öppen verkstad på Kulturcentrum

Se Kulturcentrums utställningar och låt inspirationen få utlopp i den öppna verkstaden!

I Kulturcentrums norra konsthall hittar du vår öppna verkstad där du är välkommen in för att arbeta kreativt inspirerat av de pågående utställningarna. Material och redskap är framme så det är bara att sätta igång.

Kulturcentrums öppna verkstad

 • Grundkurs i emalj

  Nya datum! 12 - 13 oktober Kursen ger dig grundkunskap för att kunna arbeta självständigt i emaljverkstaden på Kulturcentrum.