Artikeln publicerades 21 mars 2024

Årets UF-lärare får åka på SM

Elin Berglin

Eleverna på Blekinges Naturbruksgymnasium utsåg Elin Berglin till årets UF-lärare

Elin Berglin lärare på Blekinge Naturbruksgymnasium vann utmärkelsen som Årets UF-lärare under årets UF-mässa och ska nu få åka till SM och tävla!

Ett axplock från elevernas motivering till nominering av Elin Berglin lyder enligt nedan:

Elever i årskurs tre på Blekinge Naturbruksgymnasium nominerade Elin Berglin till årets UF-lärare eftersom hon är en extremt driven lärare och speciellt inom företagande och entreprenörskap. Med hennes positiva humör och glada leende har hon förmågan att få oss elever att lägga in en extra växel. Elin ser varje elev och lägger ner sin själ i alla elever och våra UF-företag.

Det spelar ingen roll om frågan vi ställer handlar om hur vi elever ska tänka kring pitchar, eller hur bokföring fungerar. Oavsett fråga kan vi eleverna alltid förvänta oss en genuin hjälp och ett otroligt stöd för att lyckas på bästa sätt! Som lärare är Elin otroligt stöttande och drivande och hon hjälper alltid oss eleverna att nå vår fulla potential. Hon driver oss elever i rätt riktning och ger ett stort stöd för att lyckas.

Tack vare att eleverna på Blekinge Naturbruksgymnasium har Elin som UF-lärare har eleverna under UF-året fått en bra grund och känsla för hur det är att driva företag.

Eleverna på Blekinge Naturbruksgymnasium önskar Elin Berglin ett stor lycka till på SM!