Elevboende

Skolans internat

Här hittar du information om Blekinge Naturbruks elevboende där de elever som har långt eller besvärlig resväg kan bo. På vårt internat kan du elev som går hundinriktning får ta med sin hund!

Fritid och priser på vårt elevboende

På skolans elevboende finns plats för 60 elever, varav en del av rummen är reserverade för de elever som har sina hundar med sig. Här finns det även övernattningsmöjlighet för elever som har gårdsjour. För de elever som har egen häst finns det möjlighet att hyra boxplats på skolan. Elevboendet är öppet från 07.30 på måndagen till 16.30 på fredagen och är stängt på helger och lov. Här finns det biljardrum, kök och bastu. Måltiderna äter vi i skolans matsal med undantag av kvällsfikat som vi gör i ordning tillsammans och äter i elevboendets fikarum.

Ansvarig fritidsledare på elevboendet är Nicklas och Emma. det finns möjlighet att spela innebandy/fotboll, bakning, matlagningskvällar, åka till simhallen, meckarkvällar i elevverkstan, fiske i Nässjön, fotbollsträning i Hoby GIF, aktivera och träna våra hundar samt, naturligtvis studiehjälp.

Någon gång under veckan har vi städkontroll av samtliga rum.

Kontakta oss om du vill få information om vår hundpolicy.

Här kan du läsa om internatboendets trivselreglerPDF

Följande priser gäller för Ht 2019

Måltider
1 400 kr/månaden (frukost, förmiddagsfika, kvällsmål samt kvällsfika)

Internatet
Logi i dubbelrum 1 300 kr
Logi i enkelrum 1 800 kr