Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Attendo Fridhemsvägen

Fridhemsvägen 13, Ronneby

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende, AttendoHem
Antal platser
54
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Utevistelse & Trädgård

Välkommen till oss

VerksamhetschefMarie Hindrikson

Telefon: 072-522 50 40

Boka besök

Äldreboende & trygghetsboende AttendoHem

Attendo Fridhemsvägen är ett nyöppnat äldreboende i Ronneby, ett modernt äldreboende som även inrymmer ett trygghetsboende (AttendoHem). Boendet är ljust, luftigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med gemensamma balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra. De ljusa och rymliga lägenheterna har pentry och ett stort tillgänglighetsanpassat badrum med dusch och toalett. Här finns uttag för tv, telefon och internet. Den som vill får gärna ha en fågel eller annat husdjur på rummet. 

När vädret tillåter vistas vi gärna utomhus i vår fina trädgård eller på den rymliga altanen. Det finns också gott om sköna promenadstråk runt knuten. 

Basen i vårt koncept är att vara ute så mycket som möjligt och den som vill har möjlighet till det varje dag, året runt. Trädgården är lättillgänglig och anpassad för just det.

Läs artikel om Attendo Fridhemsvägen: Ronnebybo blir chef för omtalat äldreboende (Blekinge läns tiding)

Ladda ner faktablad

Vi hjälper dig med ansökan för äldreboende. Kontakta oss idag!

Processen kring ansökan och val av äldreboende kan vara svår - vi hjälper dig i alla steg! Ring oss på 010-140 10 70 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.

Jag söker äldreboende för:
Hur hörde du talas om Attendo?

...till Attendo i Ronneby som genom sin omsorg, sitt engagemang och otröstlig envishet fått igång vår mamma på ett imponerande vis. Vi är så tacksamma för allt ni gör.

Annelie och Marcus Närstående

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Utevistelse, naturupplevelser och fysisk aktivitet har stor betydelse för vårt välbefinnande. Förutom de läkande och lugnande effekterna, stimuleras fantasin och sociala relationer stärks. Utevistelsens positiva kraft kan bidra till ökad livskvalitet för de boende.

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

KartdataKartdata ©2021 Google
Kartdata ©2021 Google
Kartdata
Kartdata ©2021 Google
{"markers":[{"position":{"lat":56.2063994,"lng":15.2760319},"content":"<h4>Attendo Fridhemsvägen, äldreboende i Blekinge</h4><p>Fridhemsvägen 13 </br> 372 38 Ronneby </br> Blekinges län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.2063994,15.2760319' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Fridhemsvägen 13,
372 38 Ronneby
Blekinges län

Öppna vägbeskriving