För dig med funktionsvariaton

LSS Vuxen

Med anledning av Coronaviruset covid-19 så hjälper fritidsledarna andra verksamheter. Detta samt med tanke på smittspridningen så har vi tvingats att ändra upplägget samt öppettiderna för våra verksamheter och då även LSS Cafékvällar. Det tidigare lagda schemat för våren kommer att tas bort, vi kommer inte heller att kunna vara inomhus. Jag vill även meddela att med tanke på den rådande situationer så kommer även dansen i Johannishus samt lägret vecka 28 vara inställt, då vi i dagsläget inte vet hur länge i framtiden som pandemin tvingar oss till restriktioner.

För att fortfarande erbjuda aktiviteter så har vi flyttat ut verksamheten, vi kommer att torsdagar ojämna veckor vara utomhus i Brunnsparken. Intresserade kommer att träffas vid parkeringen till Brunnsbadet klockan 18:00 och sedan erbjuds olika typer av utomhusaktiviteter. Det kommer finnas möjlighet till att ta med eget fika för den som önskar.

De aktuellt torsdagarna i Brunnsparken är:

Torsdag 23/4 18-20
Torsdag 7/5 18-20
Torsdag 4/6 18-20

Jag hoppas att alla har förståelse i den situation vi befinner oss i. Hjälp gärna till att sprida informationen vidare till aktuella besökare.

Välkomna!

Wilmer Viippola
0708 – 11 82 64