Artikeln publicerades 16 maj 2022

Badsäsongen kan börja, men hur varmt är det i vattnet?

Nu har kommunens badplatser och bryggor setts över och fräschats upp inför badsäsongen. I år kan du dessutom se badtemperaturen på ännu fler av kommunens badplatser på Ronneby live.

Både längs kusten och kring våra många sjöar ligger badplatserna tätt. Här finner du lätt ditt eget smultronställe! Här hittar du information om badplatserna i Ronneby kommun.

Upptäcker du något som behöver fixas på kommunens badplatser kan du göra en fel- och serviceanmälan i kommunens webbportal som du hittar här. Länk till annan webbplats.

Hur varmt är det i vattnet?

live.ronneby.se Länk till annan webbplats. kan du se badtemperaturerna på de flesta kommunala badplatser. Genom att klicka på en av badplatserna får du upp aktuell temperatur.

Vi arbetar på att få fler sensorer på plats. På vissa platser är det en utmaning att få till el- och internetanslutning, men vi jobbar på att få fler sensorer på plats även i insjöarna. Håll utkik efter badtemperaturer i fler sjöar under sommaren!

På Ronneby Live kan du även få tips på vad du kan hitta på före eller efter badet då sidan även innehåller evenemang, caféer, grillplatser och mycket mer.