Artikeln publicerades 1 december 2021

Ny funktion på live.ronneby.se

Ronneby Live, kartfunktionen för upplevelser i Ronneby kommun, utvecklas löpande med nya, fler eller förbättrade funktioner. Den senaste uppdateringen innebär att du nu kan välja vilken sorts, eller vilka typer av evenemang du vill se på kartan.

En ny knapp, ”Vilka evenemang vill du se?”, dyker nu upp när du väljer den Pin som heter ”Evenemang”. Klickar man på den nya knappen så kommer man vidare till val av underkategorier. Det är samma kategorier som finns att välja på när evenemangen läggs in i evenemangskalendern, där informationen hämtas ifrån. När man har kryssat i de evenemangskategorier man vill se klickar man på ”Visa kartan”-knappen eller ”Tillbaka till pins”-knappen, om man vill kryssa i fler andra kategorier.

För att få med ett evenemang på live.ronneby.se, så anmäler man det i evenemangsformuläret på visitronneby.se. När det är godkänt av administratörerna där så syns det både i evenemangskalendern på visitronneby.se och på live.ronneby.se. Och har man tips och önskemål på förbättringar eller andra saker man vill se på Ronneby live, så är man hjärtligt välkommen att höra av sig, säger Tobias Ekberg, IT-chef.

Vill man komma i kontakt med utvecklingsteamet för Ronneby live så skickar man ett mejl med sina synpunkter, önskemål och idéer till ronnebylive@ronneby.se. Det är det också redan många som har gjort.

Vi har redan prioriterat om i utvecklingsplanen efter input från allmänheten, det är många som efterfrågat live-data från fler badplatser. Så från och med maj 2022 så kommer vi att ha med livesända badtemperaturer från alla de kommunala badplatserna, säger Emma Hessbo, digitaliseringsstrateg.

Besök Ronneby live

Ronneby Live ligger på webben, så du behöver bara en webbläsare för att använda kartan. Den fungerar på mobil, suftplatta och dator. Du hittar Ronneby live på https://live.ronneby.se Länk till annan webbplats.