Artikeln publicerades 29 oktober 2021

Vinterbadplats

Vinterbad

Längst ut på Ronneby Marina finns en badbrygga och i år lämnas badstegen i vattnet för dig som vill ta ett kallt dopp. Badstegen tas endast upp om det blir is på vattnet. En hängare med krokar för handdukar och badrockar har också satts upp vid badbryggan. På Ronneby LIVE Länk till annan webbplats. kan du se vattentemperaturen.

Sommartid är det många som kommer till Ronneby Marina för att se fiskebåtarna lägga an vid Ronnebys fiskehamn, handla färsk fisk, fika eller något hantverk i de trevliga sjöbodarna. På området finns även ställplatser och servicehus, en ny uppskattad lekplats för barn samt en grillkåta, som kan användas året om. Du kan även ta en selfie i Blekinges största solstolar och nu även vinterbada. Fördelen med vinterbad på badbryggan på Ronneby Marina är vattendjupet och att man inte behöver vada ut eller lägga sig i grunt vatten för att kunna doppa sig helt.

Se badtemperaturen på live.ronneby.se

På www.live.ronneby.se hittar du livesänd vattentemperatur för vinterbadet på Ronneby Marina. Länk till annan webbplats. Du väljer "Badplatser" i urvalet och klickar sedan på den badplats du vill se information om.

Live
Bild på badbryggan med stegen längst ut och klädhängaren i förgrunden

En klädhängare med krokar för handdukar och badrockar har satts upp vid badbryggan.