Artikeln publicerades 9 juli 2021

I Ronneby finns de enkla upplevelserna som kryddar sommarens äventyr

Ronneby Turistinformation fyller på familjens idéer med några fina bucket list´s för dagar då allt kan hända. Enkla upplevelser som kryddar sommarens äventyr. Många av aktiviteterna är dessutom helt gratis.

Broschyren ”Det händer i Ronneby” som kommit i brevlådan till alla kommunens invånare innehåller en mängd tips på enkla aktiviteter för hela familjen. Här finns en också en korsordstävling med chans att vinna ett presentkort på 1 000 kronor hos Ronneby Handelsförening, och Uppdrag Extra Allt för de mindre familjemedlemmarna. Nu har kommunens turistinformation dessutom tagit fram en kompletterande bucket list med ännu fler uppdrag som ger mersmak till fler enkla upplevelser under sommaren. I det enkla bor det stora!

Hela familjens Brunnspark bjuder också på en mängd spännande saker att se, göra och lära. Naturum och Kallvattenkuren har tillsammans ett fint utbud som lockar både gammal och ung. Även här finns en lista med tips, så att du inte missar något!

Du kan hämta både broschyr och bucket list hos turistinformationen vid torget i Ronneby och på Medborgarservice i Stadshuset. Se mer på visitronneby.se

Det händer i Ronneby - 2021 års hemester! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Hedda Igelkott och Trolly.

Sommaren i Ronneby bjuder på såväl stora som små äventyr. Figurerna Hedda Igelkott och Trolly visar barnfamiljerna vägen.