Artikeln publicerades 24 juni 2021

Brunnsbadet öppnar på lördag!

På midsommardagen slår Brunnsbadet upp portarna för säsongen. I år är badet öppet för alla, men biljetterna måste förköpas online. Biljettförsäljningen startar idag den 24 juni.

Lördagen 26 juni öppnas portarna till Brunnsbadet för säsongen. Under sommaren kommer Brunnsbadet vara öppet både för allmänheten och för gäster på kommunens hotell, vandrarhem och bed & breakfast. Nytt för i år är att alla biljetter bokas och betalas digitalt via Brunnsbadets hemsida. Det går alltså inte att köpa biljetter i badets entré.

Biljettköp enbart online

Biljetterna är bokningsbara från den 24 juni. Denna dag släpps alla biljetter för kommande vecka. Därefter släpps dagligen nya biljetter till kommande vecka. Det vill säga att den 24 juni kan du boka biljetter fram till den 2 juli, den 26 juni kan du boka biljetter till 3 juli, 27 juni kan du boka biljetter till den 4 juli och så vidare.

”I år är vi extra glada att kunna välkomna allmänheten tillbaka till Brunnsbadet", säger Nicklas Martinsson, enhetschef på fritid- och kulturenheten i Ronneby kommun. "Vi har gjort anpassningar för att kunna öppna badet på ett smittsäkert sätt. Bland annat tillåts ett begränsat antal besökare på badet samtidigt och alla biljetter säljs digitalt från hemsidan. På det sätter minskar vi risken för köbildning och trängsel.”

Öppettider

Badet är öppet klockan 10.00-18.00 alla dagar fram till att det stänger för säsongen. Morgonbad (endast vardagar) öppnar 28 juni kl 07.00-09.00. Badet stänger för säsongen den 29 augusti.