Artikeln publicerades 25 mars 2020

Kulturfolder framsida

Kulturfolder april - maj

På grund av den rådande situationen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19 har många planerade kulturarrangemang fått ställas in.

På grund av den rådande situationen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19 har många planerade kulturarrangemang fått ställas in. Kulturfoldern produceras för att ge en samlad och lättillgänglig bild av kulturutbudet i Ronneby. Nu när många evenemang har ställts in med mycket kort varsel stämmer inte informationen i den tryckta versionen av Kulturfoldern för april - maj. För att inte sprida felaktig information har vi därför valt att stoppa den fysiska utdelningen av foldern till hushållen, tyvärr har det visat sig att det inte gick att stoppa helt utan några hushåll kommer ändå att få den i brevlådan. Vi beklagar missödet men ber om överseende då läget ändras snabbt från dag till dag.

En uppdaterad Kulturfolder för april – maj finns i PDF format på www.ronneby.se/uppleva--gora/kultur.htmllänk till annan webbplats
Du kan också gå in på www.visitronneby.selänk till annan webbplats där du hittar aktuell information om varje evenemang i evenemangskalendern.