Hyr lokaler, hallar och idrottsplaner

I Ronneby kommun finns idrottshallar, samlingslokaler och idrottsplaner att hyra för idrott, kalas eller evenemang. Det finns även salar inredda för kampsport, dans och yoga. Det går att hyra lokaler och planer vid ett tillfälle eller en hel säsong. För att boka kan du antingen kontakta oss via mail eller telefon. Föreningar kan även göra en bokningsförfrågan via webben.

Boka lokal och planer

Exempel på lokaler och planer som kommunen hyr ut:

  • Sporthallar och gymnastiksalar
  • Hörsalen på Kulturcentrum
  • Direktörsvillan och Kvitterplatsen i Brunnsparken
  • Gräs-, grus- och konstgräsplaner

Lättast gör du en bokningsförfrågan genom att maila till tfk@ronneby.se. Telefontid för bokning eller avbokning är vardagar mellan kl 10.00-12.00.

Bokningsförfrågan behandlas endast på vardagar och din bokning är inte giltig förrän du har fått en bekräftelse. Åldersgräns för bokning av lokal är 18 år.

Se lediga tider

Du kan söka lediga tider för de flesta lokaler och planer genom e-tjänst som du hittar här. Länk till annan webbplats. Vissa lokaler och planer är öppna hela året, medan andra är öppna efter säsong.

Se lediga tider och boka

Föreningar som är upplagda i föreningsportalen kan söka lediga tider och göra en bokning för de flesta lokaler och planer genom e-tjänst. Här hittar du e-tjänsten där föreningar kan se och boka tider. Länk till annan webbplats.

Hyr lokal under en hel säsong

Om du vill hyra en lokal eller en idrottsplan vid upprepade tillfällen kontaktar du tfk@ronneby.se.

Avbokning eller ändring

Om du behöver ändra din bokning eller boka av en lokal eller plan som du har hyrt hos Teknik-, fritid- och kulturförvaltningen kontaktar du oss på tfk@ronneby.se. Glöm inte ange datum, tid, anläggning och vilken förening eller person som har bokat.

Föreningar som är upplagda i föreningsportalen kan avboka eller ändra tider senast fem arbetsdagar innan uthyrningstillfället. Om avbokningen eller ändringen gäller senare tider, kontakta tfk@ronneby.se.

Hämta och lämna nycklar och taggar

Nycklar och taggar hämtas och lämnas hos Kontaktcenter i Stadshuset enligt överenskommelse. Adressen är Karlshamnsvägen 4, Ronneby. Se aktuella öppettider här.

Om du behöver programmera om din iloq-nyckel kontaktar du tfk@ronneby.se.