Artikeln publicerades 3 juni 2022

Hej och välkommen!

Teknik-, fritid- och kulturförvaltningen har skapat en ny kanal för att nå ut med nyheter och information till kommunens föreningar. Genom att prenumerera på föreningsnyheterna kommer du att få e-post varje gång vi lägger ut en nyhet på här på "Föreningsnyheter".

På nyhetssidan kommer vi att publicera aktuell information så att det blir lätt för föreningar att hålla sig uppdaterade. Vi informerar om sådant som vi tror har ett värde för föreningarna i kommunen exempelvis inbjudan till informationsmöten, datum för bidragsansökningar och aktuella händelser. Tipsa oss gärna om nyheter eller andra aktiviteter som vi kan dela med oss av i informationsflödet. Kontakta oss på tfk@ronneby.se

Prenumerera på föreningsnyheter

För att kunna erbjuda prenumeration på föreningsnyheter behöver vi spara och kunna hantera din e-postadress i det här systemet. Det görs med rättslig grund Allmänt intresse/myndighetsutövning. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill och då raderas den från lagring direkt. Läs mer om hur Ronneby kommun hanterar personuppgifter och dina rättigheter här.