Vägledning

Studie- och yrkesvägledning på vuxenutbildningen Knut Hahn i Ronneby kommun

Har du funderingar om nuvarande eller kommande studier? Undrar du om dina framtida jobbmöjligheter? Ta kontakt med studie och yrkesvägledare på vuxenutbildningen i Ronneby. Här erbjuds både bokade besök, drop-in och informationsträffar.
Funderar du på ditt studie- och yrkesval? Behöver du vägledning i att fatta beslut för att ta nästa steg? Vi ställer frågor för att se vad du behöver göra för att nå ditt mål.

På våra informationsträffar träffar du en studie- och yrkesvägledare som informerar om hur du blir klar med dina gymnasiestudier, blir behörig att läsa eftergymnasial utbildning, vilka yrkesutbildningar som finns på Komvux eller information om studiemedel.

Betyg och andra dokument

Tänk på att ha dina betyg tillgängliga när du kontaktar Vuxenutbildningens studie- och yrkesvägledning. Innan du skickar in din ansökan digitalt måste du ladda upp dina betyg och skicka tillsammans med ansökan.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter på vuxenutbildningen. Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter en hög nivå av skydd för dina personuppgifter. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med EU-förordningen GDPR. Läs mer på sidan https://ronneby.se/om-webbplatsen/om-personuppgifter.htmllänk till annan webbplats

Formulär avbryta studieröppnas i nytt fönster

Vuxenutbildnings Studie- och yrkesvägledare har drop in följande tider:

Du kan också maila studie- och yrkesvägledare med dina frågor.

Studie- och yrkesvägledare för grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt särskild utbildning för vuxna.

Ajten Neziraj
Studie- och yrkesvägledare
0457-61 85 58
ajten.neziraj@edu.ronneby.se

Carina Emme
Studie- och yrkesvägledare
0457-61 85 01
carina.emme@edu.ronneby.se