Vad är Kunskapsklivet?

Vad vill du jobba med härnäst? Och hur tar du dig dit? Genom Kunskapsklivet har hela 87 procent av våra deltagare gått från studier direkt till ett arbete. Välj den smarta vägen du med!

Kampanjbild Kunskapsklivet - Massoud (målare)

Blekinges fem kommuner - Ronneby, Karlskrona, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg - tillsammans med Bromölla och Tingsryd har valt att satsa extra mycket på att sprida information om vuxenutbildningar i länet tillsammans. Kampanjen har fått namnet Kunskapsklivet.

Genom ett väletablerat samarbete över kommungränserna kan vi erbjuda ett stort utbud av lärlingsutbildningar och yrkesutbildningar. På så sätt har vi alltid tillgång till rätt kunskap, oavsett vilken utbildning du väljer att gå.

På Ronneby kommuns Youtube-kanal hittar du flera filmer som kommer att användas i marknadsföringen. Följ länken för att ta gärna en titt, du med!länk till annan webbplats

Titta på kortfilmen om Massoudlänk till annan webbplats som kom till Sverige från Afghanistan och saknade en utbildning. Genom en yrkesvuxutbildning kunde han utbildade sig till målare.